MONCLER GENIUS PROJESİ
Fransız marka, “The Next Chapter” ile inovasyonunu ve yaratıcılığını kanıtlıyor.
ELLE ONLINE 21 Eylül 2018

Yaratıcı ve işletim vizyonunu farklı kreatif kişilerde yürütecek olan Fransız modaevi, Moncler Genius’un bölümlere ayrılmış “The Next Chapter” ile sunulacak. 20 Şubat 2018’de alışılagelmedik bir yapıt olan Moncler Genius Building ile gösterilen inovatif proje, geleneksel senede iki kez yapılan defile konseptini yıkıyor. Aynı anda sekiz koleksiyon gösteren marka, her birini ayda bir kez düzenlenen özel planlar ile sunacak. Yaratıcılığın ve farklılığın ön plana çıktığı Moncler Genius projesi, değişen dünyanın bir yansıması. Marka için yeni bir yol çizen bu proje; farklı kreatif yaklaşımlar ve koleksiyonlar, Moncler’in yeni dijital kişiliği ve markanın tüm tüketici nesilleri ile diyaloğunu içerecek. 

Moncler Genius, "The Next Chapter"

19 Eylül’de Moncler Genius binasını tamamlayan marka, “The Next Chapter” için yarattığı yeni koleksiyonları görücüye çıkardı. Tüm sene boyunca sürecek olan gösterim, markanın mirasını ve geleneklerini sürdürürken, geleceğin değişen kavramlarına açık bir vizyon getiriyor. Tek bir modaevi altında farklı kişilikler yenilikçi bir şekilde yaşayabilecek. 

Simone Rocha Kreasyonu

“The Next Chapter,” her koleksiyonun yaratıcılık ruhunu, amacını ve atmosferini yansıtan videolar ile sunuluyor. Moncler Genius, ekranın gösterebileceğinden çok daha güçlü bir konsept olsa da, tasarımcıların seçtikleri yöntemler ile videolardan anlatılıyor. Kıyafet detaylarını geometrik varyasyonlar ile bütünleştiren ve ayıran Moncler 1952, bir video kolajı ile gösteriliyor. İngiliz bir bahçeye somut kavramlar veren Simone Rocha, yaprakların ve çiçeklerin büyüsünü ekrana yansıtıyor. Craig Green, heykelsi etkiyi inceleyerek, parçalarını videolar ile gösteriyor. Noir Kei Ninomiya ise modüler yapılandırmacılığı, 3D sanal giysi modelleri ile teknolojil bir yapılandırmaya dönüştürüyor. Hiroshi Fujiwara’nın yarattığı sinematik animasyonlar, sezonların ve elementlerin macerasını anlatıyor. 

Craig Green Kreasyonu

Değişen zaman için yeniden yapılandıran dil, Moncler Genius’un hem online hem de offline yaratıcılığını gösteriyor. Ekranda sunulan tasarımlar, Moncler Genius’un yaratıcılığını ve özgürlüğünü yansıtırken aynı zamanda korkusuz ruhunu ve işletmesini gösteriyor. 

Moncler Genius Binası

Kendi kurallarını yaratan Moncler Genius, vizyonunu bir sergi ile anlatıyor. Sanal ve gerçek, online ve offline, Moncler Genius projesinde uyum sağlayarak ilerliyor. Ürünün özde olması, sanalı gerçekleşebilir kılırken ürünler sadece video ile sunuluyor. 

Olivia Palermo, "The Next Chapter" gösteriminde

Galeri olarak kullanılan bir sanayi alanında açılan “The Next Chapter”, her odada ziyaretçileri Moncler Genius’un vizyonunda yolculuğa çıkarıyor. Tek bir çatı altında farklı yaratıcı zekalara yer veren Moncler Genius adeta bir kaleydoskopu andırıyor. Eşsiz bir yaratıcı vizyona dayanarak, özel bir vizyonu tamamen özgür bir şekilde şekillendiren Moncler Genius, bir kez daha yenilikçi ve inovatif kültürünü kanıtlıyor.

SON HABERLER