NEW YORKLU COOL
Pamela Love da tıpkı Gaia Repossi gibi Zadig&Voltaire için tasarlıyor.
ELLE ONLINE 03 Mayıs 2014
Cool bir mücevher tasarımcısından bahsetmişken, New Yorklu olanını da anmak gerek. Piyasaya girdiği günden beri bohem-rock-chick'lerin bir numaralı mücevher tasarımcısı tahtına oturan Pamela Love'ın Zadig&Voltaire'le birlikteliği, bahsettiğimiz bu prototip için bir rüya evliliği gibi. Tasarımcının hazırladığı altı parçalık mistik koleksiyon, rock'n'roll ve folk ezgilerini taşıyor.


Kariyeri Brooklyn'de bir apartman dairesinde başlayan Love, her özgür tasarımcı gibi ilk önce kendisi için tasarlıyor elbette. Moda editörlüğü ve sanat yönetmenliği geçmişi sayesinde, bu kişisel parçalar hemen fark ediliyor ve 2007 yılında mini marka, büyümek üzere resmi olarak nüfusa geçiyor. Tasarımcının ünü yavaş yavaş büyürken, marka işbirliklerinin sayısı gün geçtikçe fazlalaşıyor.


Bu büyümenin tam olgunluk dönemi basamağında Zadig&Voltaire'le çalışan Pamela Love, bu koleksiyonuyla iyi ve kötü arasındaki dengeyi ele alıyor. Tasarımcının yarattığı mücevherler, birer takı parçasından çok, minyatür heykelcikleri andırıyor.

Sıla GÜVEN
SON HABERLER