SOĞUK HAVANIN SICAK DOSTU: ELLE
SOĞUK HAVANIN SICAK DOSTU: ELLE
ELLE ONLINE 08 Mart 2014






Hava yağmurlu olduğunda, camın önünde bir fincan kahve ile günü geçirmek kadar büyük bir keyif var mı? Hele bir de elinizde okunacak nefis bir dergi varsa? Eğer henüz ELLE'in mart sayısını bayiiden almaya fırsatınız olmadıysa ama iPad'iniz varsa o zaman ELLE okumaya ne dersiniz?





Dergimizin zenginleştirilmiş halini bulacağınız son sayıda bir çok video ve röportaj da var. American Hustle filmine gönderme yapan ‘Büyük Vurgun' çekimimizden yola çıkarak yaptığımız mini filmi zevkle seyredeceğinizi düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye'de modaya yön veren kadınlarla yaptığımız röportajlar, Derya Şensoy'la yaptığımız çekimin kamera arkası da bu sayımızın görülmeye değer içeriklerinden.





Soğuk havanın keyfini ELLE'in sıcak dostluğu ile çıkarmak için yeni sayımızı hemen indirmeye ne dersiniz? Bunun için iPad veya iPhone'larınızdaki App Store'a girip ELLE Turkiye diye arama yapmanız yeterli.





Apple Store editörleri tarafından 2013 yılının en iyi aplikasyonlarından biri seçilen uygulamamızı, sizlerin katkınızla daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz.
SON HABERLER