SWAROVSKI VE KIRAKIRA İŞBİRLİĞİ YAPIYOR
Moda Haftası için ‘Görkem’ filtresi…
ALYA BARUTOĞLU 08 Şubat 2018
Getty Images

Swarovski ve KiraKira moda haftası fotoğraflarınıza ‘görkem’ getiriyor. Fotoğraflara ve videolara ışıltı katan uygulama KiraKira+ moda haftaları ayına özel Swarovski ile beraber bir filtre çıkarıyor.



Swarovski x Kirakira+ We’ve partnered to bring you an exclusive new filter to celebrate #NYFW. For today only, download the app for FREE via link in our bio. If you already have #kirakira, update the app to get the filter and share your sparkle with us using #brillianceforall. Happy Kirakira’ing!

A post shared by SWAROVSKI (@swarovski) on


KiraKira’nın ilk işbirliği olan bu proje için uygulamanın kurucusu Kentaro Yama,” İlk defa Swarovski ile çalıştığım için çok heyecanlıyım. KiraKira Japoncada parıltılı demek ve bu kelime takılarımıza ışıltı katan Swarovskiye çok uygun. Bu filtre ile moda dünyasının en yoğun dönemine biraz ışıltı katmak istedik.”

İlkbahar 2018 koleksiyonlarında Jason Wu, Brandon Maxwell, Mary Katrantzou, Rosie Assoulin, Alexandre Vauthier, Christopher Kane ve Gabriela Hearst gibi markalar ile tasarımlar yapan Swarovski toplam geçtiğimiz sezon defilelerde toplam 2.2 milyon kristal kullandı.

Swarovski’nin #BrillianceForAll (Herkes için görkem) hashtagi ile KiraKira’nın filtresini, uygulamayı yükleyerek veya güncelleyerek kullanabilirsiniz.

SON HABERLER