ANYA TAYLOR-JOY, KIRMIZI HALIDA GÜNEŞ GİBİ PARLADI
Taylor-Joy, 73. Emmy Ödülleri’nde Dior Couture elbisesiyle dikkat çekti.
ELLE ONLINE 20 Eylül 2021
Getty Images

2021 Emmy Ödülleri için The Queen's Gambit'teki Beth Harmon rolüyle aday gösterilen Anya Taylor-Joy, kırmızı halının en dikkat çeken isimlerinden oldu.



Taylor-Joy, sarı şal detaylı krem rengi bir Dior Haute Couture elbise giydi. Aksesuar tercihinde muhteşem görünümünü, göz alıcı gümüş Tiffany & Co. Elsa Peretti Diamonds by the Yard mücevherleri ile tamamladı.


Stilist Law Roach tarafından hazırlanan Taylor-Joy, parlak sarı görünümünü, sırtına dökülen iki Elsa Perretti kolyesinin yanı sıra küpeleri ve yüzükleri ile süsledi.



Anna'nın manikürü ise aday olduğu The Queen’s Gambit dizisine gönderme yapıyordu. Sarı renkli tırnaklarında, satranç desenleri yaratılmıştı.



Gregory Russell tarafından şekillendirilmiş göz alıcı yüksek bir topuzu ve bukleleri, elbisenin sıcak tonuna uyuyordu. Görünümüne koyu kırmızı bir dudak odaklı makyaj ile son noktayı koydu. Makyöz Georgie Eisdell, Dior ürünleriyle Anna’ya klasik ama modern bir makyaj yaptı. Her detayı ustalıkla düşünülmüş makyaj, zamansız güzellik notlarına parlak ve taze bir yorum getirdi.


Taylor-Joy'un görünümü için tüm detaylar özel olarak düşünülse de; ışıltısının tamamen kendisine ait olduğu ortada!

KIRMIZI HALI: 73. EMMY ÖDÜLLERİ

EMMA CORRIN'İN DRAMATİK EMMY ÖDÜL GECESİ GÖRÜNÜMÜ


SON HABERLER