16-22 MAYIS HAFTASINDA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Yeni hafta duygusal yönden etkileyici bir Ay tutulmasıyla başlıyor. Güneş’in İkizler burcuna ilerlemesi eğitim konularını öne çıkarıyor.
PINAR ATMACA 16 Mayıs 2022

Yeni haftaya Akrep burcundaki Ay tutulmasıyla başlıyoruz. Bu tutulma bizi duygusal yönden zorlarken manevi ve spiritüel yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Ruhumuzun derinliklerinde bir yüzleşme bizi beklerken önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Ay tutulması tüm burçları zorlarken bu duygusal kaosa zaten alışkın olan Ay burcu Akrep olanlar tutulmadan muhtemelen en az etkilenecek olanlar olabilir.

Ay tutulmasının ardından Ay’ın Yay burcuna ilerlemesi canlılığımızı, renklerimizi ve sosyal yanımızı geri getirebilir ve bizi yeniden iyimserleştirebilir. 20 Mayıs’ta Güneş’in burç değiştirmesiyle İkizler dönemi başlıyor. Eğitim konuları önem kazanabilir. Bilgi alışverişi, haberleşme, iletişim, yazışmalar artabilir. Ancak Merkür retrosu halen devam ediyor dolayısıyla gecikme, aksamaları dikkate almak gerekebilir. Haftayı tamamlarken Kova burcunda ilerleyen Ay akılcı, mantıklı olmamızı kolaylaştırırken arkadaşlarımızla, dostlarımızla görüşebilir, fikir alışverişinde bulunabiliriz.



Haftalık burç yorumları

SON HABERLER