3-9 MAYIS HAFTASINDA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Yeni haftada Merkür ve Venüs burç değiştirerek iletişimi, haberleşmeyi, konuşma ve paylaşımları artırıyor ve renklendiriyor.
PINAR ATMACA 03 Mayıs 2021

Merkür hafta başında İkizler burcuna ilerliyor. 30 Mayıs’a kadar hızla ilerleyen Merkür bu tarih itibarıyla retro yani geri harekete başlayacak. Ancak öncesinde İkizler burcunda Merkür oldukça kuvvetli, dolayısıyla ilerlediği süreçte iletişim hızlanıp kolaylaşabilir, merak ve ilgi alanlarımız artabilir, zihinsel konsantrasyonumuzu daha kolay sağlayabilir, kendimizi sözlü ve yazılı çok daha güzel ve doğru şekilde ifade edebilir. Bu süreç anlaşma, uzlaşma ve sözleşme açısından elverişli bir ortam sunuyor. 

Öte yandan 9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna ilerleyecek, bu ilerleyişle birlikte İkizler burcunun temsil ettiği konulara yani iletişim, haberleşme, komünikasyon, eğitime çok daha pozitif yaklaşabiliriz, bu konulardan, okumaktan, öğrenmekten zevk duyabilirsiniz. Venüs İkizler burcunda ilerlerken aşk ve ilişkiler değişken, rüzgârın esintisiyle yön değiştiren, bir anın bir başka ana uymadığı, uçarı ve biraz da yüzeysel bir hava kazanabilir. Aşkta ve ilişkilerde sohbet, bolca fikir, görüş paylaşımı öne çıkarken, sadakat ve tutkudan ziyade dostluk önem kazanabilir.

Burcunuza ilişkin haftalık yorumları buradan okuyabilirsiniz.


SON HABERLER