“HOW I MET YOUR FATHER” HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER
Hilary Duff'ın başrolde olduğu How I Met Your Mother dizisinin devamı hakkında bildiklerimiz…
BUSE SARAY 24 Kasım 2021

Çocuklar, size inanılmaz bir hikâye anlatacağız!



How I Met Your Mother (HIMYM) yedi yıldan fazla bir süre önce sona erdi, ancak Robin, Barney, Ted, Lily ve Ted'i özleyen hayranlar şanslı.

How I Met Your Mother'ın merakla beklenen spin-off dizisi How I Met Your Father, 2022’de Hulu'da hayranlarıyla buluşacak. How I Met Your Father, orijinal dizinin geçmişe dönüş yapısını ve anlatı seslendirmelerini kullanarak oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatan Sophie'ye (Hilary Duff) odaklanacak.

10 bölümlük bir komedi dizisi olan How I Met Your Father (HIMYF) yapımında Hilary Duff rol alıyor. Bu, Duff'ın yedi sezon süren Younger dizisinin sona ermesinden sonra yaptığı ilk şov.

Pilot bölümü, orijinal dizinin 208 bölümünün 196'sını yöneten HIMYM yönetmeni Pam Fryman yönetecek. Pek çok hayran dizinin finaliyle ilgili sorunlar yaşasa da, bu yeni projenin arkasında aynı yaratıcı gücün çoğunu görmekten kesinlikle mutlu olacaklar. Orijinal dizinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas geri döndü ve Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger şovun öncüleri olacak.

“Çocuklar, size inanılmaz bir hikâye anlatacağım: Bu, iki yazarın dokuz sezon boyunca hayallerindeki TV şovunu yapma şansına sahip olmasının ve şimdi meşaleyi kendi inanılmaz yetenekleriyle ilham veren yeni bir yaratıcı ekibe devretmesinin hikâyesi. Bays ve Thomas, Deadline'a yaptıkları açıklamada, How I Met Your Father'ın hikâyesini anlatacaklarını söyledi. "Tutkuları ve vizyonlarından onur duyuyoruz ve efsanevi yeni bir hikâye anlatmalarına yardım etmeyi dört gözle bekliyoruz. Bekleyen tüm HIMYM hayranlarına teşekkürler.”


Hilary Duff'ın dizideki rolü nedir?
Duff, dizinin kahramanı ve anlatıcısı Sophie'yi oynayacak ve oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikâyesini anlatacak. Konu 2021'de başlıyor ve New York'ta geçiyor. Duff aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

“Kariyerimde harika karakterleri oynadığım için inanılmaz şanslıydım ve Sophie rolünü üstlenmek için sabırsızlanıyorum. How I Met Your Mother'ın büyük bir hayranı olarak, Carter ve Craig'in (HIMYM yaratıcıları) bebeklerinin devamı konusunda bana güvenmelerinden onur duyuyorum ve hatta biraz gerginim," dedi Duff bir açıklamasında. “Isaac ve Elizabeth harikalar ve onlarla ve tüm dehalarıyla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Dizinin formatı ne olacak?
HIMYF, hem çok kameralı hem de tek kameralı yöntemleri, orijinaliyle aynı şekilde kullanacak. Ted Mosby (Josh Radnor) çocuklarını Manhattan'da flört etmenin, çalışmanın ve kalıcı dostluklar kurmanın iniş çıkışları arasında gezdirirken, Sophie de oğluna aynı şeyi nasıl yaptığını anlatacak.

Ancak hikâyesi, sosyal medya ve flört uygulamaları çağında geçiyor. HIMYF'nin 2021'deki ilk çıkışı, HIMYM'in 2006'daki lansmanından oldukça farklı görünecek ve bu da başka bir soruya yol açıyor: COVID-19'dan bahsedilecek mi? Sophie NYC yolculuğuna pandemiyi yazacak mı? Buna henüz bir cevap yok, ancak Sex and the City ve Gossip Girl yeniden başlatmalarının her ikisi de 2020'de New York'u harap eden (ve dünyada öfkeyle devam eden) pandemiden bahsetti. Bu gösterinin de olma ihtimali var.



Hilary Duff dışında oyuncu kadrosunda kimler var?
Sonunda Sophie'nin arkadaş grubunun çekirdeğini kimin tamamlayacağını biliyoruz. Francia Raisa, Sophie'nin yakın zamanda Londra Moda Haftası'ndan New York'a dönen, Charlie adında yeni bir İngiliz erkek arkadaşı olan stilist mesleğindeki oda arkadaşı Valentina'yı oynayacak.

Sex and the City mezunu Kim Cattrall, yinelenen büyük bir rol üstlendi: Deadline raporlarına göre Kim, Sophie'nin gelecekteki bir versiyonunu oynayacak ve çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığını anlatacak. (Orijinalde Bob Saget'in Josh Radnor'ın Ted'inde oynadığı rol gibi.)

Tom Ainsley, muhafazakâr aristokratların oğlu olarak, tüm hayatı boyunca zengin bir insanın balonunda yaşayan bir model olarak Valentina'nın erkek arkadaşı Charlie'yi ele alacak.

Chris Lowell, en iyi arkadaşıyla birlikte yaşayan bir Uber sürücüsü ve hevesli bir müzisyen olan Jesse'yi canlandırıyor. Suraj Sharma, bir bar sahibi ve Jesse'nin oda arkadaşı olan Sid adlı en iyi arkadaşı oynayacak. Ashley Reyes, Los Angeles'ta cerrahi asistanı ve Sid'in uzun mesafeli kız arkadaşı olan Hannah rolünü üstleniyor.



Tien Tran, karısıyla ilişkisini bitirdikten sonra küçük bir çiftçi kasabasından New York'a uçağa atlayan Jesse'nin evlatlık kız kardeşi Ellen'ı oynayacak. Bir başka eski çocuk yıldız, Drake & Josh şöhretinden Josh Peck, Jesse'nin okulunda yakışıklı müdür yardımcısı olan Drew'u oynayacak.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli mi?
Hulu, dizinin 18 Ocak 2022'de yayın platformunda yayınlanacağını açıklayan bir video yayınladı.






SON HABERLER