BEYMEN CLUB FOTOĞRAF YARIŞMASI KAZANANLARI BELLİ OLDU
#BeymenClublaYazHiçBitmesin
ELLE ONLINE 11 Ekim 2019
Beymen

Son yıllarda hepimiz telefonlarımız ile amatör fotoğrafçı olduk! Filtreler, editler ve çok daha fazlası, Instagram sayfalarımız fotoğraf bloglarından farksız! Takipçilerinden fotoğrafçılık yeteneklerini ortaya koymalarını isteyen Beymen Club, Instagram üzerinden #BeymenClublaYazHiçBitmesin hashtagi ile bir yarışma düzenledi. 

Birincilik Ödülünün Sahibi Feyza Çanakçı'nın Fotoğrafı

Yarışmaya katılan 3.500 fotoğraf arasında Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen CMO’su Polat Uyal, 212 Studio Kurucusu Handan Yılmaz, moda yazarı Koray Caner, sanatçı Sedef Gali oluşan yarışma jürisinin yaptığı değerlendirme sonucu Feyza Çanakçı birincilik, Mehmet Aslan ikincilik, Elif Yılmaz üçüncülük ödülünün sahibi oldu. 

İkincilik Ödülünün Sahibi Mehmet Aslan'ın Fotoğrafı

Yarışmanın birincisi 3.000 TL, ikincisi 2.000 TL, üçüncüsü ise 1.000 TL Beymen Club hediye çeki ile ödüllendirildi. #BeymenClublaYazHiçBitmesin Fotoğraf Yarışması’nda finale kalan fotoğraflardan dijital sergi 8-31 Ekim tarihleri arasında seçili Beymen Club mağazalarının dijital ekranlarında ve Beymen Club sosyal medya hesaplarında sergilenecek. 

Üçüncülük Ödülünün Sahibi Elif Yılmaz'ın Fotoğrafı

SON HABERLER