DUYGULARIN MELODİSİ: ADLER LEVITATE
Adler,Levitate ile müziği cisimlendirmeyi, sesleri kristalleştirmeyi ve titreşimleri somutlaştırmayı gerçekleştiriyor.
ELLE ONLINE 04 Mart 2020

Hayatın bir hediyesi gibi! İster bir şarkının ritmine göre olsun, ister senfonik bir varyasyon ya da bir Jam Session olsun, müziğin yaşanan anların zevkini arttırdığı kesin. Görkemli bir bestenin partisyonları Haute Joaillerie ile hayat buluyor.


Kolyenin havadar mimari yapısı beyaz altın üzerine pırlantalardan oluşuyor. Adler, görkemli bir bestenin porte üzerinde dans eden notalarını hayal etmiş. Kalbin yolunu bulan dalga sesleri boynun etrafında dönen çizgilere dönüşüyor. Ve ardından damla kesim Burma yakutları veya damla kesim Sri Lanka safirlerinden oluşan notalar sahneye çıkıyor. Desen aşamasında özel olarak belirlenen taşların pozisyonu bir bestenin bütününü oluşturan partisyonlardaki farklı tempoları anımsatıyor. 





Kolyeyi tamamlayan küpeler aynı melodiyi ruha en yakın yerden fısıldıyorlar. Felsefesi daima yaratıcılık olan Adler, müziği cisimlendirmeyi, sesleri kristalleştirmeyi ve titreşimleri somutlaştırmayı, Levitate ile gerçekleştiriyor.


Zamanı bilinmeyecek kadar eski geleneklerin ve yeni eğilimlerin füzyonu olan Adler mücevherleri zaman ve mekan kavramlarının ötesine geçiyor. Eski geleneklerle harmanlanan 134 yıllık ustalık yeni yaklaşımlarla zenginleşmeye devam ediyor.

SON HABERLER