NOODLE&BOO ARTIK TÜRKİYE'DE
Amerika'nın en çok tercih edilen anne&bebek ürünleri markası Noodle & Boo, doğal ve hipoalerjenik formülü ile bebeklerin hassas cildini koruma altına alıyor.
ELLE ONLINE 09 Nisan 2019
Noodle & Boo

Hassas bebek cildi ihmale gelmez. Sağlıklı ve mutlu bebekler için cilt bakımı çok önemlidir. İlk günlerde tecrübesizlik yaşayan anneler ise istemeden onların hassas teninde sorunlara neden olabilir...  Noodle & Boo Amerika’da FDA onaylı laboratuvarlarda  GMP standartlarında  tüm bebeklere ve annelerine her zaman daha etkili, daha güvenli ve daha doğal ürünler sunuyor.

                                           (Conditioning Hair Polish - Saç Bakım Spreyi 169 tl)


Dermeotolog ve Çocuk doktorları tarafından, klinik olarak test edilen Noodle & Boo ürünleri, hipoalerjenik formülü ile günlük bakım, egzama, kepek, pişik, kuru ciltler için etkili çözüm sağlıyor. Boya, PPG, Paraben, Sülfat, Esansiyel Yağlar ve benzeri maddeleri içermiyor.

Noodle&Boo Ürünleri dört ayrı ürün grubundan oluşur; saç bakımı, cilt bakımı ve  annelere özel temizleyici grup. Baştan ayağa tam bir bakım sağlayan serileri ile anne ve bebeklere en güvenilir bakımı sunmakta.

SON HABERLER