SINIRSIZ C VİTAMİNİ: CAUDALIE VINERGETIC C+
Cildiniz için enerji bombası Vinergetic C+, aynı zamanda Caudalie’nin ilk uniseks serisi!
ELLE ONLINE 08 Kasım 2022

C vitamini cilt bakım ürünlerinde en çok aranan bileşenlerden. Fakat geleneksel C vitamini, yani askorbik asit ışık, ısı ve havayla etkileşiminde etkisini hızlıca kaybediyor. Caudalie Dogal Formül Geliştirme Laboratuvarı ise etkinliğini ve yapısını korumak için C vitaminini tam 4 kez stabilize etti: İşte karşınızda C+ Vitamini. 

Formülünde hiyalüronik asit ve %100 antioksidan kaynağı polifenoller içeren Vinergetic C+ cilt yorgunluğuna ve dış etkenlere karşı en güçlü kokteyle sahip. Bu içerikler sayesinde zaman geçtikçe etkinliğini yitirmiyor ve güçlü bir yorgunluk karşıtı etki gösteriyor. Caudalie’nin yeni üniseks serisi Vinergetic C+, yorgun ciltlere canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Parfüm içermeyen bu seri hassas ciltler için de uygun.

Uykusuzluk, yoğun çalışma hayatı... Stres ve yorgunluk ciltte kendini belli eder. Yeni Vinergetic C+ serisi yaşam temposu fark etmeksizin tüm ciltler için uygun. Hem erkek hem kadınlar için cilde gerçek bir C Vitamini desteği sunuyor.



Aydınlatıcı Göz Bakım Kremi

Koyu halkaların görünümünü azaltıyor, göz çevresini pürüzsüzlestirip ve nemlendiriyor. Gözler canlanmış ve enerjik bir görünüm kazanıyor.






Enerji Verici C Vitamini Serum 

Daha ferah ve enerjik bir cilt görünümü için cildi anında aydınlatıyor ve dolgunlaştırıyor.







C Vitamini Içeren 3’ü 1 Arada Nemlendirici

Cildi kirliliğe karsı korurken aynı zamanda nemlendiriyor ve aydınlatıyor.






Detoks Etkili Gece Bakım Yagı

5 degerli yağın birleşimiyle dış etkenlere maruz kalmış cildi gece boyunca yeniliyor ve sabaha hazırlıyor.






SON HABERLER