Gucci’nin yılbaşı için çıkardığı “Hediye Ver” kampanyası kıyafetlerden ev eşyasına kadar bir çok ürün içeriyor. Koleksiyonun parçaları Gucci’nin İspanyol sanatçı Ignasi Monreal ile çıkardığı sanat kitabından esas alınan parçaların reklam kampanyası da Monreal tarafından tasarlandı.
Monreal’in tasarladığı dijital sanat eserleri İtalyan markanın ürünlerini ve üretim şeklini anlatıyor. Sonbahar Icarus koleksiyonundan ilham alınan koleksiyonun adeta bir hikaye gibi anlatılabileceğine inanan Monreal bu mitoloji karakterinin genç ve güzel olan her şeyin sembolu olduğunu söylüyor.
Markanın uygulamasında sanatçının resimlerini filtre olarak kullanabilecek ve hediye kartları hazırlayabileceksiniz. Yeniyıl coşkusu ile beraber cam süsleri de tasarlayabileceğiniz uygulamada hayallerinizin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Yılbaşı sezonu yaklaşırken, sevdiklerinize aldığınız hediyeleri Gucci’nin uygulaması ile eğlenceli hale getirebilirsiniz!