VIVENSE LUNA KOLEKSİYONU GENİŞLİYOR
İstediğiniz rahatlığa kavuşmak için Luna koleksiyonunda daha çok çeşit var.
ELLE ONLINE 19 Aralık 2020

Keyifli ve konforlu yaşam alanları için özgün ürünleri bir araya getiren Vivense; koleksiyonuna eklediği yeni ürünlerle kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden şık baza setleri, karyola modelleri, yaylı-yaysız yatak seçenekleri, yastık, yorgan ve alez çeşitleriyle Luna Koleksiyonu artık daha fazla alternatif sunuyor. İstediğiniz rahatlığı Luna’da bulabilirsiniz! 

Luna Koleksiyonu’nda pamuk, bambu, keten, bebek, visco yastık ve yorgan seçeneklerini çift kişilik ve tek kişilik seçeneği ile bulmak mümkün. Pamuklu Ranforce, %100 pamuklu kumaşı sayesinde nem çekme özelliğine sahip. Bambu; nemi çekme özelliği ve hava geçirgenliğiyle kaliteli bir uyku deneyimine yardımcı oluyor. Doğanın özünü, güneş ışığını ve yağmur damlalarını bünyesinde barındıran keten ise; sağlıklı bir uyku vadediyor. Bu doğal özellikleriyle cildi koruyor. Pamuk, bambu ve keten ürün grubunda yastık, tek kişilik ve çift kişilik yorgan seçeneklerini de bulmak mümkün. Boyun bölgesinde problem yaşayan kişiler için tasarlanan visco yastık ve bebekler için küçük boyutlarda %100 pamuk olarak tasarlanan baby cotton yastık da yine aynı grupta yer alıyor. 

4 farklı başlığa sahip bazaların yanı sıra; her yatak odasına uygun karyolalar da Luna Koleksiyonu’nda yerini aldı. Değiştirilebilir kumaş seçeneği ile tüm başlıklar, istenilen renk ve desende hazırlanabiliyor. Geniş depolama alanlarına sahip bazalar, evdeki birçok fazlalığı ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

SON HABERLER