ADIDAS İLE SPOR YAPARAK COVID-19 FONUNA BAĞIŞ YAĞIN
Adidas, #hometeamhero hareketiyle iyiliğe davet ediyor.
ELLE ONLINE 30 Mayıs 2020

adidas, 29 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında 10 gün sürecek #HOMETEAMHERO hareketiyle, herkesi spor yaparak katkı sağlayabileceği bir iyilik hareketine davet ediyor. Kampanyanın amacı, #HOMETEAMHERO meydan okumasıyla bir milyon aktivite saatine ulaşarak Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na 1 milyon Dolar bağışlanmasını sağlamak. Bu hedefe ulaşmak için katılımcıların adidas Running veya adidas Training uygulamaları üzerinden yaptığı her 1 saat aktivite 1 Dolar bağış yerine geçecek.

Dünyanın her yerinden katılım sağlanabilen #HOMETEAMHERO hareketine aktif olunan saatlerle katkıda bulunmak için adidas Running ya da adidas Training uygulamasını kullanmak yeterli. Bu uygulamaların içerisinde yer alan #HOMETEAMHERO meydan okumasına kayıt olduktan sonra; 29 Mayıs-7 Haziran arasında yapılan her egzersizi listeden seçip uygulamayı egzersiz boyunca açık tutarak hedeflenen süreye ve dolayısıyla bağışa katkıda bulunmak mümkün.  


#HOMETEAMHERO Hareketine Katılmak İçin:

  1.  adidas Running ya da adidas Training uygulamasını indirin, yeni bir hesap açın ya da mevcut hesabınızla devam edin.
  2. 18 Mayıs itibariyle uygulama üzerinden #HOMETEAM Heroes meydan okumasına katılabilirsiniz.
  3. 29 Mayıs – 7 Haziran arasında uygulamada gözüken aktivitelerden birine giriş yapın adidas, uygulama üzerinden her 1 saat aktiviteniz için $1 dolar bağışlayacak.
  4. Yürüyüş, koşu, aerobik, yoga, cycling, tenis vb. pek çok çeşit aktiviteyle katılmak mümkün.
SON HABERLER