Magnum Bakery, dünyada ilk kez Türkiye’de hayata geçirildi. Magnum’un ikonik çikolatası ve dondurma uzmanlığı, fırın ürünlerinin çıtır yapısı ve kendine özgü aromasıyla bir araya getirildi. Geleneksel tatlı anlayışının dışına çıkan bu konsept, İstanbul’un gastronomi sahnesinde farklı bir alternatif sunuyor. Menüde, yoğun tat profilleri, estetik sunumlar ve yenilikçi tarifler dikkat çekiyor. Özel içerikli kruvasanlar ve Magnum’un dondurma çeşitleri, İstanbul’daki tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Magnum Türkiye Marka Müdürü Serkan Oğuz, “Haz rotamızı, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan ve 'haz' kavramını yaşam stiline dönüştüren bir yöne çevirdik bu yaz. Tatlı deneyimine yeni bir soluk getirdiğimiz Magnum Bakery yeniliğimizi ilk kez Türkiye’de hayata geçiriyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Global projemiz olan Magnum Bakery, geçen ay Cannes’da dünyaya tanıtıldı. Ancak ilk kez Türkiye’de, İstanbul’un artisanal café kültürüyle kusursuz bir uyum içinde başlıyor. Hide Arnavutköy’le başlayan yolculuğumuz, yaz boyunca İstanbul’un en seçkin noktalarında devam edecek” dedi.
Magnum Bakery, şehrin çeşitli noktalarındaki satış noktaları ve planlanan yeni açılışlarıyla lezzet deneyimini genişletmeyi hedefliyor.