Nobu İstanbul sonbahar sezonuna özel yeni menüsünü sunmaya başladı. Japon ve Peru mutfağından ilham alan menü, mevsimsel malzemelerle güncellenmiş versiyonları ve klasikleşmiş tatları bir araya getiriyor.
The Ritz-Carlton, İstanbul bünyesinde yer alan Nobu her sezon menüsünü yeniden düzenliyor. Bu sonbaharda, mutfağın temelinde yer alan teknikler ve reçeteler mevsime uygun içeriklerle yeniden ele alındı.
Yeni menüde, restoranın bilinen tabakları arasında bulunan Yellowtail Jalapeno, Black Cod Miso ve Rock Shrimp Tempura yine yer alıyor. Bunun yanında Seafood Ceviche, Lobster Tamari Honey ve Nobu usulü Greek Salad gibi tabaklar sonbahar için eklenen yeniliklerden bazıları.
Ana yemek seçenekleri arasında New Style Salmon Roll, Vegetable Hand Roll ve Chilean Seabass Jalapeno Miso bulunuyor. Sushi seçkisi geniş tutulurken Seabass Umami gibi uzun süre marine edilip Josper ızgarasında pişirilen yemekler de menüde yer alıyor. Tatlı bölümünde ise glütensiz seçenekler arasında Sub-Zero Yogurt ve Kyoto dikkat çekiyor.
Menü, her akşam saat 18.00 itibarıyla servis ediliyor. Sushi barında hazırlanan tabaklar ve DJ performansları ile birlikte yemek deneyimi gün boyunca farklı anlara eşlik edecek şekilde tasarlanıyor.