21 Ekim'de GALLADA, Peninsula'nın özel gastronomi serisi “Three Chefs, Three Feasts” kapsamında özel bir deneyime evsahipliği yapıyor. Paris ve Londra'nın ardından, The Peninsula'nın Avrupa otellerinden iki Michelin yıldızlı şefleri bir araya getiren bu özel serinin final buluşması 21 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşiyor.
Peninsula
Bu özel seride üç farklı şehirden üç farklı Peninsula şefi lezzetlerin arkasındaki imzalara sahip; GALLADA, Peninsula Türkiye'den Şef Fatih Tutak, L’Oiseau Blanc Peninsula Paris'ten Şef David Bizet ve Brooklands by Claude Bosi ve The Peninsula Londra'dan Şef Claude Bosi. Bu gastronomi serisinin ilk ayağı 13 Mayıs'ta The Peninsula Paris'te, ikinci ayağı ise 30 Eylül'de The Peninsula Londra'da gerçekleşmişti. Serinin finali ise 21 Ekim'de The Peninsula İstanbul, GALLADA'da gerçekleşecek. Bu tarihte konuklar, üç şefin birlikte hazırladığı altı aşamalı tadım menüsünü deneyimleyebilecekler.