“Gastro Club Sunset” Gastronomi Tutkunlarını Bekliyor
Sunset Grill&Bar After, çarşamba ve cumartesi günlerini bir gastronomi deneyimine dönüşüyor.
ELLE ONLINE 05 Aralık 2023

İstanbul'un gözde lezzet ve eğlence duraklarından Sunset Grill&Bar, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Şehrin kalbinde, boğazın panoramik muhteşem manzarası eşliğinde konuklarını ağırlayan bu özel mekan, sadece yemek ve eğlence ile kalmayıp; Sunset Grill&Bar After’da çarşamba ve cumartesi günlerini bir gastronomi deneyimine dönüşüyor.



Şehrin ikonik restoranı her cumartesi düzenlenecek olan Gastro Club konsepti dahilindeki #gastrosaturday etkinlikleriyle lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Saat 16.00 ile 18.00 arasında gerçekleşecek olan etkinlikler, birbirinden özel lezzet deneyimleri alanında uzman isimlerle misafirleri bir araya getirecek.

Sunset Grill&Bar After, çarşamba günleri iş çıkışlarına keyif katıyor

İş çıkışlarınıza lezzetli bir mola vermek istiyorsanız, her hafta Çarşamba günleri Sunset Grill&Bar After'ın kapıları sizi bekliyor. Keyifli müzik eşliğinde, günün stresini atmak ve eğlenceli bir akşam geçirme zamanı…

Etkinliklerle ilgili daha fazla bilgi almak için Sunset Grill&Bar After’ın sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

SON HABERLER