Haftaya başlarken retro yani geri hareketine başlayan Venüs’ün etkilerini hissedebiliriz. İlişkilerde bir geri dönüş durumu yaşayabiliriz. Eskiye dönüş, eski sevgili ve eşleri yeniden gündeme getirebilir. Eski ilişki kalıplarının yaşandığı nostaljik bir dönemin başlangıcını hissedebiliriz. Ayrıca benlik algımız ve öz değerle ilgili de bir nostalji söz konusu olabilir. Bizi biz yapan değerlerimizi ve bu değerlerle ilgili aldığımız yaraları da hatırlayabiliriz. Bu retro yeni bir öz değer algısı oluşturmamızda bize destek bile olabilir. Gerek ilişkilerimizde gerek öz değer algımızda geçmişe dönme ve ancak aynı hataları bir kez daha tekrarlamama adına bir fırsat yaratıyoruz ve bu fırsattan yararlanmaya bakmalıyız.
Perşembe günü Jüpiter ile kavuşan Ay güzel iş ve sosyalleşme imkânları getirebilir. Ağımızı genişletebilir, yeni insanlarla yeni bağlar kurabilir, eğitim ve öğretim konularında ilerleme kaydedebiliriz.
Merkür’ün de Koç burcuna ilerlemesi iletişimde daha girgin ve açık olmamızı sağlayabilir. Ancak dil sürçmelerine, patavatsızlıklara ve söz kesmemeye özen göstermeliyiz.
Hafta sonunda Ay Yengeç burcunda ilerlerken kadınlarla ilgili konular, annelik, ev ve aile meseleleri gündemimizde olabilir.