2022 OSCAR ÖDÜLLERİ’NİN SUNUCUSU BELLİ OLDU

Daha önce davet edilmeyen Rachel Zegler, şimdi sunucu oldu!

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 24 Mart 2022
2022 OSCAR ÖDÜLLERİ’NİN SUNUCUSU BELLİ OLDU Getty Images

‘West Side Story’ filmi yıldızı Rachel Zegler, kısa bir süre önce 2022 Oscar Ödülleri’ne davet edilmediğini söylemişti. Zegler, Oscar Ödülleri’ne aday olmasa da, Steven Spielberg’ün yönetmenliğini üstlendiği 1961 orijinal filminin yeniden uyarlaması olan ‘West Side Story’ filmi birçok ödüle aday olmuştu.  Bunlar arasında Spielberg’ü onore eden ‘En İyi Film’ ödülü de var. 94. Akademi Ödülleri’ne davet edilmediği için “hayal kırıklığına uğradığını” belirten Zegler’ın açıklamasından sonra işler beklenmedik bir şekilde değişti!

Pazar günü 27 Mart’ta Ovation Hollywood’daki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan Akademi Ödülleri, Zegler’i davet etmekten bir adım öteye giderek onun sunucu olmasını istediler. Şu sıralar Londra’da ‘Pamuk Prenses’ filminin canlı aksiyon versiyonu için çekimde olan Zegler’in Kaliforniya’daki Oscar Ödülleri’ne katılabilmesi için prodüksiyon takvimi değiştiriliyor. 


Bir süre önce Instagram sayfasından British Academy Film Ödülleri’nde giydiği Vivienne Westwood elbisesinin fotoğraflarını paylaşan Zegler’ın paylaşımının altına bir hayranı, “Oscar gecesine ne giyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz,” yazmıştı. Zegler ise bu yoruma, “Davet edilmedim bu yüzden eşofman ve erkek arkadaşımın gömleğini giyeceğim,” yazarak davet edilmediğini söylemişti. “Gerçekten bilmiyorum, her şeyi denedim ama olmuyor. ‘West Side Story’ kadrosunun kalanı için koltuğumdan tezahürat yağacağım ve neredeyse üç sene yorulmadan çalıştığımız işimiz ile gurur duyacağım,” diye devam eden Zegler, “Umarım son dakika mucizeleri olur ve filmimizi fiziksel olarak kadro ile birlikte kutlayabilirim,” diye eklemişti. Altın Küre Ödülleri’nde ‘West Side Story’ filmi için ‘Bir Müzikalde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Zegler, Maria Vasquez karakterini canlandırmıştı. 


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.