2022 WOOLMARK PERFORMANS YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Woolmark Performans Yarısması’na katılmak isteyen tüm üniversiteler 16 Mayıs 2022 tarihine kadar projelerini sunmaları gerekiyor.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2022
2022 WOOLMARK PERFORMANS YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Dünyaca ünlü outdoor markası Salomon ve The Woolmark Campany ortaklığında düzenlenen 2022 Woolmark Performans Yarışması’na başvurular başladı.  2021 yılında Türkiye’den 11 üniversitenin başvurduğu yarışmayı Oregon Üniversitesi kazandı.



Woolmark Performans Yarışması, üniversite öğrencilerine, Avustralya Merinos yününün bilimsel ve performansla ilgili faydalarını inovatif yeni ürün uygulamalarına uyarlama konusunda eşsiz bir fırsat sunuyor.  Yarışma aynı zamanda çok sayıda zengin eğitim kaynaklarına ve sektör uzmanlarının vereceği bir dizi canlı webinar eğitimine ulaşma imkanı da veriyor. Bu yıl yarışmaya katılacakları tüm bu imkanların yanı sıra 10.000 Euro para ödülü, Salomon’ın üretim fabrikasında 3 ay paralı staj olanağı, The Woolmark Company ve marka ortaklarıyla bir grup atölye çalışması, geliştirdikleri konseptle bağlantılı fikri mülkiyet haklarını bir global markaya satma olanağı da bekliyor. Ayrıca tüm finalistler, sektör uzmanlarıyla üç aylık mentorluk programına katılabiliyor. En çok sayıda kaliteli öğrenci sunumunun ve başvurusunun yapılmasını sağlayan eğitim kurumuna da 10.000 Euro para ödülü veriliyor.


2021 yılı kurumsal ödülünün kazananı Oregon Üniversitesi, Spor Ürünleri Tasarımı Yüksek Lisans Programı Kurucu Direktörü ve Profesörü Susan Sokolowski, yarışmayı kazandıkları için gurur duyduğunu ve gelecekteki öğrencilere de ilham vermesini belirtirken yarışmanın “öğrencilerin öğrendikleri bilgileri The Woolmark Company sayesinde sektörün önde gelen firmaları ile ortak projede birleştirebilmelerinin harika bir yolu olduğunun, çok önemli fırsatlar sunduğunun” da altını çizdi.

Woolmark Performans Yarısması’na katılmak isteyen tüm üniversiteler woolmarkchallenge.com sitesinden 16 Mayıs 2022 tarihine kadar projelerini sunmaları gerekiyor.


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.