Bodrum Bodrum...

İlker Topdemir'le Bodrum kaçamağı.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 29 Temmuz 2011
Bodrum Bodrum...
Yaz sezonu için Bodrum bence süper bir destinasyon! Bu sene Bodrum'a ekstra bir talep var; ayrıca İstanbul'daki çoğu

gece kulübü ve restoran da yaz için Bodrum'a taşındı. Ben de sizin için yeni yerler keşfettim ve şimdi sizlerle paylaşmak
istiyorum.

“Bodrum Bodrum” dedim sizlere, Bodrum'a alışınca da ayrılmak çok zor geliyor; ilk onu anladım.

Bodrum günden güne daha da popüler bir destinasyon haline geliyor. Sizlere gidebileceğiniz keyifli adresleri iletiyorum.

İstanbul'dan bu yaz için Bodrum'a gelen Kalamata meyhanesi. Yeni Port'ta denize sıfır bir konumda. Beyza Hanım'ın yönettiği ve yemeklerini yaptığı romantik ve keyifli bir yer.


Tango Arjantin et restoranı. Şehrin en merkezi caddesinde ve her gece başka canlı performansların olduğu ve bence en iyi eti yiyebileceğiniz yer diyebilirim. Sahibi Kazım Bey, her masaya ayrı bir özen göstermekte. Özel şarap odasında çok çeşitli şaraplar bulmanız mümkün.

Aquarium Gümüşlük Balık Restoranı bence Bodrum en iyi balık restoranlarından biri. Denize sıfır olması, güler yüzlü servis elemanları ve yıldızların altında saatlerce yemek ve içki eşliğinde oturup keyif alabileceğiniz bir 


Size son bir yer daha yazıyorum La Paison İspanyol tapas restoranı. Pınar Hanım'ın işlettiği, Bodrum'un bar sokaklarının gürültüsünden uzak, eski Bodrum evinin iç bahçesine gizlenmiş bir restoran. Denemeden dönmeyin
derim. 


Bu sene ayrıca gece yaşamına da yeni yerler eklendi. Barbeast (www.barbeast.com), Mandalin Bar ve Bodrum'un klasiği Kuba Bar gibi... NewOld Club da bu senenin en iyilerinden diyebilirim.



Otellere gelince, bir Bodrum klasiği olan ve açıldığı günden beri şıklığını koruyan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum ve güler yüzlü ekibi.

İçindeki Six Senses Spa'daysa Deniz Hanım'ın uyguladığı çok özel terapiler var. Watsu ve tatsu özellikle benim favorilerim: Özel bir havuzun içinde uygulanan ve terapi sonrası kendinizi bebek gibi hissettiğiniz masajlar.


Doria Bodrum bu sene kendini baştan yarattı ve çok özel bir konseptle kendinizi çok özel hissedebileceğiniz bir konuma geldi. Ferah odaları, misafirperver ekibi ve yeni menüleriyle burada gözlerden uzak bir tatil yapabilirsiniz. www.doriahotelbodrum.com


Casa Dell'Arte otelleri, bu sene yenilenen havuzları ve odalarıyla Torba bölgesinin lüks oteli olarak da biliniyor. 

Ben bu yaz derim ki, ne kadar yoğun olursanız olun, kendinize bir hafta sonu kaçamağı ayırın.

Ayrıca küçük bir dip not: Taksiyle ulaşım çok pahalıya çıktığı için benim gibi Whisky Travel'dan arabanızı kiralayın. 2011 model arabaları ve düzgün şoförleri size konforlu bir Bodrum tatili geçirtecekler. 

Yolculuk yine başladı; Avrupa'ya doğru gidiyorum ve yeni şehirlerle karşınıza çıkacağım.

İlker Topdemir'in Bodrum macerasını görmek için tıklayın!

İlker Topdemir

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Işık saçan genç bir kadın: Hafsanur Sancaktutan

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.