PARİS’TE BİR GECE

PARİS'TE BİR GECE

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 29 Ocak 2014
PARİS’TE BİR GECE
Giorgio Armani tarafından şimdiye kadar Londra, Tokyo, Roma ve New York gibi kentlerde düzenlenen Bir Gece (One Night Only) etkinliği bu yıl Paris'te yapıldı.





21 Ocak Salı gecesi Giorgio Armani Privé 2014 İlkbahar-yaz defilesinin yanı sıra çok önemli bir de sergi açılışı yapıldı. Geçmişten günümüze Giorgio Armani ve Giorgio Armani Privé markalarına ait 80 farklı kıyafetin sergilendiği ‘Eccentrico' sergisi tasarımcının ve onun davetlisi olan ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. (Davetten ve sergiden çok özel fotoğraflar yazımızın sonundaki galerimizde.)~Haute Couture koleksiyonların sergilendiği Paris Moda Haftası kapsamında gösterilen Göçebe (“Nomade”) adlı Giorgio Armani Privé 2014 İlkbahar-yaz koleksiyonu, tasarımcının çok sevdiği egzotik unsurları barındırıyor.





Giorgio Armani, koleksiyonuna ilham olan Armani kadınını şöyle anlatıyor: “Dünyayı gezen bir kadın. Gördüğü olağanüstü, kendini duygusal olarak derinden etikleyen güzelliklerden fikirler ediniyor: Bir eteğin rengi, etnik mücevherler... Birçok şeyin karışımı – tipik Hint, Afrikan ve Avrupalı unsurları değil. Bu kadın, Armani ruhu ile hareket ediyor,”





Koleksiyona hakim olan pırıltılı dokular, oryantal işlemeler ve örgü şallar, koleksiyonun Doğu'nun geleneklerinden ilham aldığını gösteren detaylardan. Askısız gece elbiseleri, kristal işlemeler, jakar ve organza gibi ipek kumaşların üzerinde kullanılan dantellerle hareketlenenen elbiselerin yanında iki parça look'lar da en çok ilgi gören look'lardan. Nispeten daha spor parçaların couture'lerle olan birleşimini diğer birçok büyük modaevi gibi Armani'de de görüyoruz.





26 Ocak'ta Palais de Tokyo in Paris'te ziyaretçilerle buluşan ‘Eccentrico' sergisinde, 80 farklı Giorgio Armani ve Giorgio Armani Privé kreasyonunun yanı sıra mücevher, ayakkabı, çanta, şapka, Haute Perfumerie ve Armani Privé parfümleri de sergileniyor.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.