2013 YAPIMI ROMEO AND JULIET YOLDA

Ekim'de sinemalarda

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 29 Temmuz 2013
2013 YAPIMI ROMEO AND JULIET YOLDA



Romeo & Juliet'in ikinci fragmanı yayınlandı. Leonardo DiCaprio ve Claire Danes'in rol aldığı, son yılların en iyi aşk filmleri arasında gösterilen modern uyarlamanın aksine, köklerine sadık kalarak çekilen bu film, Downton Abbey dizisinin yaratıcısı Julian Felowes tarafından sinemaya uyarlandı. Romeo rolünde daha önce birkaç televizyon dizisinde rol alan Douglas Booth'u görürken, Juliet'i çok genç yaşta Oscar adaylığı bulunan Hailee Steinfeld canlandırıyor. Juliet'in kuzeni Tybalt rolünde de Gossip Girl yıldızı Ed Westwick'i görüyoruz.





Romeo rolü şimdiden Douglas Booth'un kariyerine yardımcı olmuş gibi görünüyor. Aktör, Darren Aronofsky'nin yönettiği ve Russel Crowe, Emma Stone, Anthony Hopkins gibi isimlerin yer aldığı Noah'da da rol aldı. Noah'la birlikte 2014 yılında vizyona girmesi beklenen dört filmi bulunan Booth, Jupiter Ascending filminde de Channing Tatum, Mila Kunis ve Eddie Redmayne gibi iddialı bir kadroyla ekranlarda olacak. Hailee Steinfeld'i de çok hareketli bir yıl bekliyor. Bu sene bitmeden dört, gelecek sene beş filmde göreceğimiz genç oyuncu, True Grit'ten sonra yine büyük yapımlarla vizyona dönmeye hazırlanıyor.





Çok kez sinemaya uyarlanan Romeo & Juliet'in son yıllardaki en göz alıcı yapımı 1995'te Baz Luhrmann tarafından çekilmiş, Leonardo DiCaprio ve Claire Danes'in kariyerlerinde büyük rol oynamıştı. Bu sonbaharda vizyona gireceği konuşulan aşk filmi, yılın filmleri arasında gösterilecek mi? İkinci sayfada yer alan fragmanı izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.





Hailee Steinfeld foto galerisi için tıklayın.


Douglas Booth foto galerisi için tıklayın.


~






SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.