1940’lardan beri Türkiye’de altın ve mücevher üreten bir ailenin kızları olan Gizem Özkök ve Dila Tahincioğlu tarafından kurulan Diela, altın ve değerli taşlardan oluşturduğu minimal koleksiyonlarıyla biliniyor.
Sanatçı Seda Gazioğlu’nun eserlerindeki gözden yola çıkılarak Diela için, yüzük, kolye, küpe, ear cuff, bileklik ve broş olmak üzere toplamda 34 adet farklı tasarımdan oluşan, çeşitli göz formlarındaki tasarımlardan bir koleksiyon hazırlandı. Seda Gazioğlu’nun göz serisi sanat eserlerinin takılabilir hallerine evrilen “I See You” (“Seni Görüyorum”) koleksiyonu, Diela’nın tamamı gümüşten üretilen ilk altın kaplama koleksiyonu olma özelliği taşıyor.
Koleksiyondaki gözler, swarovski taşlar ve mineyle renklendirilirken, göz formları herkesi içindeki kendi öz benliğini görmeye davet ederken, aynı zamanda kültürümüzdeki “nazar”ı bertaraf etmesi için de koruyucu bir tılsım olarak kabul edilmek üzere tasarlandı.