Rooney Mara ve Paul Simonon, Givenchy'nin Yeni Kampanyasında

Givenchy'nin yeni kampanya karelerinde bizi Rooney Mara ve Paul Simonon karşılıyor

Şevval Akyüz ŞEVVAL AKYÜZ 14 Kasım 2025
Rooney Mara ve Paul Simonon, Givenchy'nin Yeni Kampanyasında Givenchy

Yaklaşık 13 yıl Alexander McQueen'in kreatif direktörlüğünü üstlendikten sonra geçtiğimiz yıldan itibaren donanımını ve estetik vizyonunu Givenchy'ye aktaran bir isim Sarah Burton. Durum böyle olunca beklenti yüksek ve rekabet oldukça sıkı. Ancak Burton bu oyunda hırslı. Bunu bize sunduğu İlkbahar/Yaz 26 kampanya karelerinden kolaylıkla anlayabiliyoruz. 

Collier Schorr, Givenchy

Yeni kampanyasında bizi Rooney Mara ve Paul Simonon karşılıyor. Mara'nın Givenchy ile bir süredir olan dostluğuna keyifle şahitlik ediyoruz. Ancak Burton'ın önem verdiği projelerden biri olan İlkbahar/Yaz 2026 "FRIENDS AND MUSES THE PORTRAIT SERIES II" çekimlerinde İngiliz müzisyen Paul Simonon'la da karşı karşıya geliyoruz. Dürüst olmak gerekirse bu durumdan da hiç şikayetçi değiliz.

Collier Schorr, Givenchy

Kampanyanın güçlü, kendinden emin ve umursamaz bir tavrı var. Bu etmenler sayesinde son dönemde yüksek modaevlerinin arkasına aldığı "bireysellik" atmosferi sağlıklı bir şekilde işleniyor. Kampanya karelerini kadrajlayan isim ise ışık tekniği ustası olarak adlandırabileceğimiz Collier Schorr.


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Aralık & Ocak Sayısı Çıktı!

ELLE Aralık & Ocak Sayısı Çıktı!

Yeni yılın en parlak sayfasını, Yasemin Ergene’nin zarafeti ve zamansız Bvlgari parıltısıyla açıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.