Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası

Julia Roberts’ın başrolünde yer aldığı, Luca Guadagnino imzalı "After the Hunt", Venedik Film Festivali’nde altı dakikalık alkışla karşılandı.

Berrak Zeynep Yılmaz BERRAK ZEYNEP YILMAZ 01 Eylül 2025
Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası Getty Images

Venedik Film Festivali’nde, Julia Roberts’ın başrolünde yer aldığı After the Hunt filmi ilk kez izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Luca Guadagnino’nun yaptığı film, gösterimin sonunda altı dakika boyunca ayakta alkışlandı. Bu coşkulu anlarda Julia Roberts gözyaşlarını tutamadı, seyircilere teşekkür etti ve ekip arkadaşlarına sarıldı.

Filmde Roberts saygın bir üniversitede profesör olan Alma Olsson karakterini canlandırıyor. Alma, bir öğrencisinin meslektaşına yönelttiği cinsel taciz suçlamasıyla sarsılırken kendi geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalıyor. Ayo Edebiri, Alma’nın öğrencisi Maggie’yi, Andrew Garfield ise suçlanan meslektaşı Hank’i oynuyor. After the Hunakademi dünyasında geçen, aynı zamanda kişisel sorumluluk, sessizlik ve yüzleşme gibi temaları işleyen bir psikolojik dram. Senaryosunu Nora Garrett’in yazdığı film karakterlerin iç dünyasını derinlemesine anlatıyor.

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 0
1

 Julia Roberts

Elbise: Versace

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 1
2

Chloë Sevigny

Elbise: Özel yapım Saint Laurent

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 2
3

Ayo Edebiri

Elbise: Özel yapım Chanel

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 3
4

Andrew Garfield

Takım: Dior

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 4
5

Monica Barbaro

Elbise: Dior

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 5
6

Luca Guadagnino

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 6
7

Isabeli Fontana

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 7
8

Rahi Chadda

Kırmızı Halı: 2025 Venedik Film Festivali “After The Hunt” Galası / 8
9

Maria Braz


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

Yakında: ELLE Aralık & Ocak Sayısı

Yakında: ELLE Aralık & Ocak Sayısı

Yeni yılın en parlak sayfasını, Yasemin Ergene’nin zarafeti ve zamansız Bvlgari parıltısıyla açıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.