500.000 DOLARLIK YÜZÜK!

Kanye West bonkörlüğü!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 26 Haziran 2013
500.000 DOLARLIK YÜZÜK!
Şu sıralar en çok merak edilen, Kim Kardashian ile Kanye West'in evlenip evlenmeyeceği! Kim Kardashian doğum yaptıktan sonra bu soru daha da sık sorulmaya başlandı. Gerçi ilk merak konusu kızlarının ismiydi ve “North West” olarak açıklandı. Kısaca “Nori” diyecekler. Ardından Kanye West'in aldığı yüzük dikkatleri çekti. 500.000 dolar değerindeki yüzükten sonra Eylül ayında evlenecekleri konuşulmaya başlandı.


~


Diğer taraftan, şu anda Amerika'da babalar doğum sonrası annelere değerli mücevherler hediye ediyorlar. Söz konusu yüzüğün hangi sebeple alındığı elbette açıklanmadı! Kanye'nin Kim için para harcamaktan çekinmediği ve onu mutlu edebilmek için bütün imkanlarını kullandığı söyleniyor. Yüzüğü aylar öncesinden tasarlaması, hastanede 3 süit kiralaması, ayrıca 7/24 hastanede hizmet verecek şef ve güzellik salonu görevlendirdiği biliniyor. Bir sonraki adım evlilik olursa şaşırmamak gerek.





Fotoğraf: Getty Images

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.