BU HAFTA NELER OLDU?

Bu hafta moda ve medya dünyasındaki son gelişmeler haberimizde.

Hande Öztürk HANDE ÖZTÜRK 08 Ocak 2016
BU HAFTA NELER OLDU? Getty Images
- Angelina Jolie ile Brad Pitt'in çocukları da aile mesleğine yöneldi! Jack Black'in KungFu Panda animasyon filminde çiftin oğulları Pax ve Knox ile kızları Zahara ve Shiloh da yer alacak. Gelecek kariyerlerine ilk adımı atan minikler, animasyon filmdeki karakterleri seslendirecek.





- Louis Vuitton'un yeni yüzü Fransız aktris Léa Seydoux oldu! Blue is the Warmest Color adlı filmdeki rolüyle ünlenen oyuncu, markanın daha önce çalıştığı "Fransız zarafetinin güçlü bir simgesi" olan aktrislerin arasına katılmış oldu. Daha önce Miu Miu, Prada ve Rag&Bone gibi markalara modellik yaptığı için moda sektörüne yakın olan Seydoux, Louis Vuitton'ın yüzü olarak reklam kampanyalarında ve marka etkinliklerinde boy gösterecek.





- Şaşırtıcı bir ortalık haberimiz var: Nike ve Louis Vuitton işbirliği yaparak hem etkili hem de şık spor ayakkabıları üretti. Nike'ın Roshe One modelinden yola çıkılarak tasarlanan spor ayakkabılar Fastlane Sneaker adıyla satışa sunulacak. Ancak bu gelişme yalnız erkekleri sevindirecek, çünkü ortaklıktan doğan spor ayakkabıları sadece erkekler için.





- 10 Ocak'taki 2016 Altın Küre Ödül Töreni'nde ödül verecek isimler açıklandı! Bu yıl sürpriz bir kararla ödül verecek isimler listesine başarılı tasarımcı Tom Ford da dahil oldu! Ford'u ilk kez böyle bir ödül töreninde sahnede izleyeceğiz.





- Balmain yine çok güçlü! Markanın 2016 İlkbahar kampanyası 90'ların süper modellerini bir araya getirdi! Kreatif Direktör Olivier Rousteing Cindy Crawford, Claudia Schiffer ve Naomi Campbell 'ın yer aldığı çekimlerle ilgili, "Bu kareleri çekerken sürekli kendi kendime gülümsüyordum. Ben küçükken biri bana 'İleride New York'da bir stüdyoda Steven Klein'in Cindy, Naomi ve Claudia'yı çektiğini izleyeceksin, hem de kendi ilkbahar kampanyan için.' deseydi hayatta inanmazdım." diyerek mutluluğunu dile getirdi. Balmain İlkbahar 2016 kampanya resimlerinde Rousteing hayallerini gerçekleştirerek, hayranlık duyduğu süper modellerle birlikte poz da verdi.

ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.