2019 AKREP BURCU YORUMU

Canlı, aksiyonu bol 2018’in ardından 2019 bu aksiyondan edindiğiniz deneyimleri, kazanımları değerlendireceğiniz bir yıl olabilir. Maddi imkânlarınızı genişletebilirsiniz.

Pınar Atmaca PINAR ATMACA 27 Aralık 2018
2019 AKREP BURCU YORUMU Manolya Urukan

Jüpiter’in burcunuzda ilerlediği geçtiğimiz yıl boyunca pek çok insanla tanışmış ve çevrenizi genişletmiş olabilirsiniz. Tüm olayların, gelişmelerin tüm canlılığıyla çevrenizde döndüğü bir yıl geçirdiniz. Şimdi artık tüm bu yaşadıklarınızdan, öğrendiklerinizden, bilgilerinizden yararlanma zamanındasınız. Kazançlarınızı, gelirlerinizi artırabilir, iş imkanlarından yararlanabilirsiniz. Ancak aynı ölçüde harcamalarınıza da dikkat etmeniz gereken bir yıldasınız. Zira para evinizdeki Jüpiter getirdiği kadar götürebilir, hem kendiniz hem de başkaları için fazlasıyla cömert olmanıza neden olabilir. Ayrıca yeni iş fırsatlarını değerlendirirken de çerçeveyi çizmeye ve bir plan dahilinde ilerlemeye özen göstermelisiniz. 

Diğer yandan Oğlak burcunda ilerleyen Satürn eğitim konularında sizi ciddi bir yapılanma içine alabilir. Daha önce yalnızca ilgilendiğiniz ya da merak duyduğunuz bir konuda ciddi bir eğitim almayı düşünebilirsiniz. Ayrıca düşünce şekliniz ve süreçlerinizde de bir yapılanma ve düzen, organizasyon içinde olabilirsiniz. Daha az ve öz konuşacağınız, ancak konuşmalarınızla ve yazılarınızla bir o kadar etkileyici, olgunlaştırıcı olacağınız bir yıl 2019. Yakın çevreniz, komşu ve kardeş ilişkilerinizi düzenleme ve organize etme imkânınız da olurken, aranıza bazı mesafeler girebilir ancak bu mesafelerin amacı bir şeyleri öğretmek, ders vermek ve olgunlaştırmak olabilir. 

2019’un sizin için en önemli transiti ise 6 Mart’tan sonra karşıt burcunuza artık sabit bir şekilde ilerleyecek olan Uranüs. İlişkilerinizde büyük bir değişim yaratacak olan bu gezegenle birlikte artık çok farklı ve sıra dışı bir ilişki ve ortaklık sürecine geçebilirsiniz. Mevcut ilişkinize bakış açınızı değiştirebilir ya da aradığınız ilişkide artık farklılık, sıra dışılık arayabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalara, tanışıklıklara hazır olun. Öte yandan eşiniz ya da ortağınız, yakın arkadaşınız ya da sevgiliniz bambaşka tutum ve davranış içinde olabileceği gibi meslek, kariyer veya statüde değişim yaşayabilirler. Heyecan verici, elektrikli bir süreç olacağı kesin gibi. 

2019’daki Güneş tutulmalarından ilki 6 Ocak’ta gerçekleşiyor, bu tutulmada eğitim alanında yeni bir adım atabilirsiniz. Ayrıca kardeşleriniz varsa onlarla ilgili heyecan verici, sürpriz gelişmeler gündeminize gelebilir. Diğer tutulma ise 2 Temmuz’da gerçekleşiyor ve bu tutulma da size uzak yol ve yolculukların, yurt dışının kapılarını açabilir.

2019’da Aşk

Keyif, konfor, güven beklentilerinizin bir hayli artacağı bir yıl 2019. Dolayısıyla aşkta da beklentiniz bu yönde olacak gibi. Sevgilinizden, eşinizden sizi güzel hediyeler, kompliman ve iltifatlarla şımartmasını bekleyebilirsiniz sözgelimi. 26 Mart – 20 Nisan, 15 Mayıs-8 Haziran, 3-27 Temmuz, 8 Ekim-1 Kasım aşktan yana oldukça keyifli dönemler olabilir sizin için.

2019’da İş ve Para

Maddi imkanlarınızı ve kaynaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir yıl 2019. Dolayısıyla yeni iş imkanları açısından fırsatlar elinize geçebilir. Yabancılarla, yurt dışıyla bağlantılı iş ve para kaynaklarınız olabilir. Ayrıca eğitim konusunda da işe dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür’ün geri gittiği 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım dönemlerinde iletişim, haberleşme ve yolculuklarla ilgili yaşayabileceğiniz aksaklık ve problemlere dikkat etmelisiniz. 31 Mart – 16 Mayıs arasında ise ortak yatırım, alım satım işlerinden uğrayabileceğiniz zararlara dikkat etmelisiniz. 1 Temmuz – 18 Ağustos arasında da üstleriniz, yöneticileriniz veya patronlarınızla aranızdaki ilişkileri iyi yönettiğinize emin olun.

2019’da Sağlık

Maddi kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi değerlendirmek üzere çok çalışacağınız bir yıl sizi bekliyor. Bunu yaparken abartmamaya ya da sağlığınızı da gözetmeye emin olmalısınız. 1 Ocak – 14 Şubat arasında bedeninizin, ruhunuzun işaretlerine, sinyallerine kulak vermeyi ihmal etmeyin. Zira enerjinizi fazlasıyla tüketeceğiniz bir dönem olabilir bu dönem. 4 Ekim sonrasında da ihmal, tedbirsizlik, dalgınlık sonucu ortaya çıkabilecek kaza ve rahatsızlıklara karşı uyanık olmaya çalışmalısınız.


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.