2019 BALIK BURCU YORUMU

2019 hedeflerinizin, planlarınızın peşinden koşacağınız bir yıl olabilir. Konum, itibar ve statü açısından zenginleştiren bir süreçtesiniz ve başarılarınızla takdir ve beğeni toplayabilirsiniz.

Pınar Atmaca PINAR ATMACA 31 Aralık 2018
2019 BALIK BURCU  YORUMU

Yeni yıl yüksek hedeflerinizi, planlarınızı gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir yıl. Zira önemli kimselerden, otorite konumunda kişilerden, yaşlı ve olgun insanlardan alacağınız büyük desteklerle öne çıkabilirsiniz. Başarılarınızla alkışlanacağınız, takdir göreceğiniz, ön planda olup pırıl pırıl parlayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Ancak öte yandan hayatınızın kaos ve karmaşası devam ediyor. Bu karmaşa içinde hedeflerinizi, planlarınızı sabitlemek, tutarlı bir yol izlemek için epeyce çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Öte yandan Satürn sizi sosyal konularda epeyce zorluyor olabilir. Arkadaşlarınızdan yeterince destek alamayabilir ya da beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Bu da ister istemez sizi bir eleme yapmaya itebilir. Bazı dostluklarınızı bırakabilir, çevrenizi az ve öz şekilde sınırlandırabilirsiniz. Bu açıdan 6 Ocak’taki Güneş tutulması önemli başlangıçları, adımları ya da gelişmeleri işaret edebilir. 2 Temmuz’daki diğer Güneş tutulması ise aşkta, sevdikleriniz ve çocuklarınızla ilgili konularda yeni bir sürecin başlangıcını belirleyebilir.

Uranüs 6 Mart’tan itibaren artık yeni yerinde. Uzunca bir süre yani yaklaşık yedi yıl kadar da bu alanda olacak. Uranüs’ün bu transiti maddi konularınızı, para işlerinizi biraz rahatlatabilir, güven konusunda problem yaratan olumsuzlukları, beklenmedik ve sürpriz gelişme ve durumları ardınızda bırakıyorsunuz. Kendi değerinizin daha çok farkında olacağınız, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Ancak bu kez Uranüs komşu ve kardeş ilişkilerinizde sürpriz ve beklenmedik gelişmelere yol açabilecek bir konuma geçiyor. Özellikle iletişimde kendinizi çok farklı ve sıra dışı şekilde ifade edebilirsiniz. Değişik, denenmemiş ya da çağınızın çok ötesinde bir konuda eğitim alabilirsiniz.

2019’da Aşk

2019 size itibar, saygınlık dolu bir aşk ya da ilişki getirebilir. Bu kişi iş çevrenizden, mesleğinizden, profesyonel yaşamınızdan biri olabilir, zira iş, görev ve sorumlulukla ilgili alanınızda kısmetiniz oldukça bol ve açık. Bununla birlikte aşk yıldızı Venüs’ün burcunuzda ilerlediği 26 Mart-20 Nisan, yanı sıra 15 Mayıs -8 Haziran, 3-27 Temmuz, 8 Ekim-1 Kasım arası çok daha şanslı olabilirsiniz.

2019’da İş ve Para

Yeni yılda arkadaşlarınızla ve dostlarınızla iş yapma fırsatlarınız oldukça fazla. Ayrıca sosyal çevrenizden, gruplarınızdan da size işler gelebilir. Dostluklarınızı işe ve profesyonelliğe dönüştürebilirsiniz. Merkür’ün geri gittiği 6-29 Mart, 8-31 Temmuz, 1-20 Kasım dönemlerinde ticari anlaşmalar, sözleşmeler konusunda biraz daha dikkatli davranmayı ihmal etmemeli ayrıca iletişim konularında biraz daha özenli davranmalısınız. 1 Ocak-14 Şubat dönemi ise maddi konularda, para konularında daha ihtiyatlı davranmanız ve parayı tutmak ve bütçenizi korumak için biraz daha özenli hareket etmeniz gereken bir dönem olabilir. 4 Ekim-19 Kasım arasında ise ortaklıkların, ortak yatırım ve işlerin getirebileceği maddi kayıplara dikkat etmelisiniz.

2019’da Sağlık

Burcunuzda ilerlemeyi sürdüren Neptün pek çok konuda olduğu gibi sağlığınız açısından da belirsiz ve müphem koşullara dikkat çekiyor. Bu yıl hedef ve planlarınız doğrultusunda epeyce hareketli, canlı ve dinamik bir yıl olacak gibi, dolayısıyla görev ve sorumluluklarınızı yerine getirirken, hedeflerinizi tuttururken bu belirsizlikleri ya da zaman zaman tuhaf şartları göz önüne almayı unutmayın. 1 Temmuz – 18 Ağustos arası sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir dönem olabilir.


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.