2017 LÜKS ÇİKOLATA TRENDLERİ

Konu çikolata olunca sözü Godiva'nın şefine bırakıyoruz.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 18 Ocak 2017
2017 LÜKS ÇİKOLATA TRENDLERİ Elle Arşiv
Godiva'nın ana şefi Thierry Muret, 2017 lüks çikolata trendlerini açıkladı. 14 Şubat Sevgililer Günü için ikonik tatları çikolatayla birleştiren Muret , “günümüzde sevdiğimiz bildiğimiz tatlarla karşılaşmak tıpkı eski bir dostu tekrar görmek gibi hissettiriyor” derken çok haklı bizce!





Peki bu yılın çikolata trendleri nelermiş derseniz, Muret'nin öngördüğü 4 ana trend şöyle:





1. İkonik tatlar çikolatayla buluşacak: Limonlu Cheesecake, Crème Brulee, Sachertorte gibi ikonik lezzetler, çikolatayla yeniden yorumlanacak.


2. Çikolata önce göze hitap edecek: Yeni şekiller, farklı renkler, ince detaylar, çikolata severleri kendine çeken bir diğer etken. O yüzden bu yıl çikolata, sanatla buluşuyor.


3. Alışılmadık tatlar çikolatayla tanışacak: Bugünün tüketicileri yedikleri yiyecek için de serüven peşinde; daha farklı tatlar, hiç beklenmeyen lezzetler, sürprizler... Örneğin çikolatada fume, tuzlu ya da baharatlı tatların katılması çok farklı, şaşırtıcı kombinasyonların oluşmasını sağlıyor. İşte bu tatlar, 2017 yılında daha belirgin bir hal alacak.


4. Her çikolata ayrı bir sır ve sürpriz taşıyacak: Yeni yılda çikolata, tadılmadan bir sır olarak kalacak. İçeriğindeki farklı tatlar, dokular ve katmanlar tadanları şaşırtırken; krema tabakaları, çıtırtı katmanları çikolatadaki yeni sürprizler arasında yer alacak.



ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.