2020 WOMEN IN FILM MAXMARA FACE OF THE FUTURE ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ GEMMA CHAN!

Gemma Chan, Women In Film MaxMara Face of the Future Award®’un 15. sahibi olacak.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 28 Şubat 2020
2020 WOMEN IN FILM MAXMARA FACE OF THE FUTURE ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ GEMMA CHAN! Getty Images

Aktris Gemma Chan, olağanüstü oyunculuğu, zamansız stili ve zarafeti ile her yıl verilen Women In Film MaxMara Face of the Future Award®’un 15. sahibi olacak. Chan, ünü The Beverly Hilton - Beverly Hills, California’da gerçekleşecek 2020 Women In Film Galası’nda onurlandırılacak. Gemma Chan, 20 Şubat Perşembe günü gerçekleşen MaxMara 2020 Sonbahar-Kış defilesine katılmak için de Milano’ya gelerek Maramotti ailesiyle tanıştı.


Gemma’nın, 2018 yazında, dünya çapında $236 milyon hasılat yapan Crazy Rich Asians filmindeki rolüyle, İngiliz televizyonlarından Hollywood filmlerine terfi ettiğini söyleyebiliriz. 

Josie Rourke’un ilk filmi Mary Queen of Scots’un kadrosunda da, Margot Robbie ve Saoirse Ronan gibi isimlerle birlikte yer alan Gemma Chen 2019’da, Marvel Studios’un ilk kadın süper kahraman filmi Captain Marvel’ın kadrosuna dahil olarak, Brie Larson, Jude Law, Samuel L Jackson ve Ben Mendelsohn ile kamera karşısına geçti. Dünya çapında hasılat rekorları kıran bu film, tüm zamanların en iyi 10 süper kahraman filmleri arasında bulunuyor.

Aynı zamanda Unicef İngiltere gönüllüsü olan Gemma Chen Mayıs 2019'da Unicef ile birlikte, çocukların neredeyse %80'inin evde ya da toplum içinde şiddete maruz kaldığı Kingson, Jamaika’yı ziyaret etti. Hala da bu alandaki çalışmalarını sürdürmeye de devam ediyor.

2020 Women In Film MaxMara Face of the Future Award®, sinema sektöründe çalışan kadınlara kariyerlerinde destek olmak ve sektörde eşitliği sağlamak amacıyla 1973’te kurulan Women In Film, sinema, televizyon ve dijital medya alanında kariyerine başlamış ve kariyerinde ilerlemiş kadınlar için faaliyet gösteren bir oluşum. Mentorluk, film gösterimleri, senaryo yazma workshop’ları, burs gibi hizmetler sunan bu kuruluş aynı zamanda Sundance Institute ile yaptıkları ReFrame adlı iş birliğiyle sektörel cinsiyet eşitliğinin de en aktif savunucuları arasında.


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.