2021 MTV VIDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY

Doja Cat, Kacey Musgraves ve Lil Nas X gibi isimlerin sahne alması bekleniyor…

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 29 Ağustos 2021
2021 MTV VIDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY Getty Images

MTV Video Müzik Ödülleri geri döndü, hem de fiziksel olarak! Son iki yıldır dijital ödül törenlerine alıştığımızı düşünüyorduk ancak itiraf edelim ki fiziksel etkinlikleri çok özledik. 2020’de sosyal mesafe kurallarına uyarak herkesin evden katıldığı MTV Video Müzik Ödülleri’nde Keke Palmer sunucu olmuştu. İlk Tricon Ödülünü kazanan Lady Gaga’nın yanı sıra, Miley Cyrus’un Mugler stili gözlerimizi kamaştırmıştı. 

Şimdi ise yarı fiziksel yarı dijital bir ödül töreninden sonra VMA 12 Eylül, Pazar günü New York’taki Barclays Center’da fiziksel olarak gerçekleşecek. Lorde, Camila Cabello, Olivia Rodrigo ve Muchine Gun Kelly gibi isimlerin sahne alması beklenirken, heyecanla beklediğimiz ödül töreni hakkında bilmeniz gereken her şeyi aşağıda görebilirsiniz…

2021 MTV VMA SUNUCUSU KİM?

Bu sene Doja Cat için harika bir yıl oldu! İlk MTV VMA canlı performansının ardından ‘Say So’ şarkısı ile Billboard listelerine hükmeden Doja Cat, şimdi ise 2021 VMA ödüllerinin sunucusu oluyor. Bu heyecanlı haberi Instagram hesabından paylaşan Doja Cat, “2021 VMA Ödüllerinin sunucusu oluyorum! Wow!” yazdı.



Bu yıl MTV VMA Ödüllerinde beş farklı kategoride adaylığı bulunan Doja Cat, Ariana Grande, Justin Bieber, Olivia Rodrigo, Megan Thee Stallion ve Tayylor Swift ile ‘En İyi Sanatçı’ kategorisinde yarışıyor. Aynı şekilde ‘Best Friend’ şarkısı ile ‘En İyi Sanat Yönetimi,’ ‘You Right’ şarkısı ile ‘En İyi Görsel Efekt’ ve ‘Kiss Me More’ şarkısı ile ‘En İyi İş Birliği Videosu’ ve ‘Yılın Videosu’ kategorilerinde yarışan Doja Cat, oldukça büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. 

2021 MTV VMA SAHNESİNDE KİMLERİ GÖRECEĞİZ?

17 Eylül’de ‘Montero’ adlı albümünü yayınlamaya hazırlanan Lil Nas X, 2019’daki ‘Panini’ şarkısı performansından sonra 2021 MTV VMA’de sahne alacak. Lil Nas X’e ek olarak MTV sahnesinde Lorde’u göreceğiz. ‘Solar Power’ adlı üçüncü ve yeni albümünden şarkıları söyleyecek olan Lorde, en son 2017’de MTV için sahneye çıkmıştı. 



2021 MTV VMA sahnesinde göreceğimiz diğer isimler ise; Camila Cabello, Shawn Mendes, Machine Gun Kelly ve Chloe Bailey (Chloe x Halle). ‘Familia’ adlı yeni albümünden şarkılar seslendireceği söylenen Caebllo’ya ek olarak Kelly ise ‘Born with Horns’ adlı altıncı stüdyo albümünden ‘Papercuts’ single şarkısını söyleyecek. 

2021 MTV VIDEO MÜZİK ÖDÜLLERİNİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİZ?

Eğer yolunuz New York’a düşecekse VIP Access biletlerini satın alarak etkinliğe gidebilirsiniz! Ama birçoğumuz gibi Türkiye’den bu heyecanlı ödül törenini izleyecekseniz 12 Eylül’de MTV kanalını takip edebilirsiniz. 


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.