BABALAR GÜNÜ’NDE FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS’TA RENGÂRENK UÇURTMALAR UÇACAK

Otel, Babalar Günü’ne özel bir brunch ve aile kahvaltısıyla, babalar ile çocuklarını bir araya getirirken; Zahit Mungan’ın uçurtma atölyesi ile bu anları unutulmaz kılıyor.

Buse Saray BUSE SARAY 12 Haziran 2021
BABALAR GÜNÜ’NDE FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS’TA RENGÂRENK UÇURTMALAR UÇACAK

İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus, Babalar Günü’nü sevilen lezzetleri ve keyifli aktiviteleri ile mutlu bir deneyime dönüştürüyor.



Four Seasons Hotel Bosphorus açık havada özlemle beklenen buluşmalara ev sahipliği yaparak, Babalar Günü’nü hafta sonuna yayılan bir programla karşılıyor. Bu özel günün mutluluğunu babaları ile eğlenceli anlar eşliğinde yaşamak isteyen aileleri hafta sonu boyunca bir de eğlenceli uçurtma sürprizi bekliyor. Mardin’de doğup büyüyen, uçurtmalara her zaman tutkuyla bağlı olan ünlü uçurtma ustası Zahit Mungan tarafından gerçekleşecek atölye çalışmasında babalar ve çocukları hazırladıkları uçurtmalarla gökyüzünü renklere boyarken, birlikte eğlenmenin tadına varıyor. Düzenlenen atölyelerde çocukların hayal gücünü geliştirmeyi hedefleyen Mungan, babalar ve çocuklarına keyifli saatler yaşatırken rengarenk uçurtmalar konuklara görsel bir şölen sunuyor.


Mardin’li ünlü uçurtma ustası Zahit Mungan, özgün tasarımlı uçurtmalarıyla dünyanın dört bir yanında katıldığı festivallerde ülkemizi temsil ediyor.

19 Haziran Cumartesi günü için özel olarak hazırlanan ve Aqua Restaurant’ta sunulan bir brunch eşliğinde başlayan Babalar Günü kutlamaları, 20 Haziran’da ise otelde konaklayan babalar ve çocuklarını YALI Teras’ta Aile Kahvaltısı’nda bir araya getirerek devam ediyor.

Babalar Günü’ne özel olarak, cumartesi günü Four Seasons Hotel Bosphorus’un ferah terasında sunulan brunch’ta İtalyan taze peynir çeşitleri, füme ve kuru etlerin yanı sıra sushi & sashimi çeşitleri, istiridye, ıstakoz madalyon, karides söğüş, ahtapot gibi soğuk balık ürünleri ve sıcak balık çeşitleri de yer alıyor. Farklı zevklere hitap eden ve geniş seçenekler sunan brunch’ta nefis mezeler, kömür ızgarasında kebaplar ve dönerin yanı sıra birbirinden lezzetli tatlılar ve fırın ürünleri de yer alıyor.


Lead With Care programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden otel, Boğaz kıyısında, şehirden uzaklaşmadan Babalar Günü’nü özel bir deneyime dönüştürüyor.


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.