240 DERECE BISTRO ARTİZAN LEZZETİ

240 Derece Bistro artizan lezzetlerini bir adım öteye taşıyor!

240 Derece, 2015 yılında ekşi mayalı, artizan ekmek üretimi ile başladığı yolculuğuna aynı vizyonla Ataşehir’deki Palladium Tower'da hayata geçirdiği 240 Derece Bistro ile devam ediyor.

Kapalı ve açık bölümlerin yer aldığı geniş mekanda tüm gün hizmet veren ve dünya mutfağından lezzetlerin 240 Derece yorumu ile sunulduğu restoranın yanı sıra bir de pastane bölümü mevcut.

Lezzetten ödün vermeden, artizan üretim felsefesi ile kullanılan doğal içerikler 240 Derece Bistro menüsünün olmazsa olmazları.


Zengin sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeğine geniş ve özenle hazırlanmış menüsünden farklı seçeneklerin yanı sıra ekmek üstü lezzetler de mutlaka denenmeli!

240 Derece Bistro’nun kapıları haftanın her günü açık.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.