MÜZİĞİN ‘STYLISH’ HALİ

MÜZİĞİN ‘STYLISH' HALİ

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 08 Ocak 2014
MÜZİĞİN ‘STYLISH’ HALİ
İşlevi ne olursa olsun görünür olan her şeyde görsellik arar olduk. Yemek yediğimiz çatal-bıçak, telefonumuzun-laptop'umuzun kılıfı... Ayakkabıları saymıyoruz bile!





İşte Molami marka kulaklıklarla tam da bu noktada ‘Kaliteli ses önemli ama ya tasarımı?' dediğimiz anda tanıştık. Fonksiyonel ve şık tasarımlarıyla diğerlerinden ayrıldı ve vazgeçemediğimiz aksesuarlar arasında yerini aldı. Müzik dinlemesek de boynumuzda kolye gibi taşıdığımız, birden fazla edinip kıyafetimize uygun olanı tercih ettiğimiz ve street style bir çok fotoğrafta blogger'ların vazgeçilmezi olduğunu gördüğümüz kulaklıklar arasında en çok tercih edilen markalardan biri de  Molami. (Soldaki fotoğrafta 111.879 takipçisi olan ünlü blogger Style Bubble'ı Molami'nin saç bandını andıran kulaklığıyla görüyoruz.)





Sade ve şık tasarımıyla diğer markalardan ayrılan ve her tarzla uyum sağlayan, markanın kendi deyimiyle ‘kaliteli sesi avant-garde dizaynla buluşturan' Molami'lerin en popüler modellerini bir araya topladık ve seçimi size bıraktık.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.