EN YENİ MANOLO!

EN YENİ MANOLO!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 11 Şubat 2014
EN YENİ MANOLO!
Hepsini dakika dakika sizinle paylaştığımız sonbahar-kış 2015 sunumları New York'ta tam gaz devam ediyor. Türkiye saatiyle dün gece yarısı gerçekleşen Manolo Blahnik defilesi de bunlardan bir tanesi.





Tasarımcısının adıyla anılan ve ‘rüya' ayakkabılar üreten Manolo Blahnik'in büyük hayranı olan ve onu daha yakından tanınmamızda pay sahibi olan, hepimizin sevgilisi bir karakter var: Carrie Bradshaw.  Moda ve stil konusunda çığır açan Sex and The City dizisinin unutulmaz karakteri Carrie'nin bu ayakkabılara olan aşkı -ilgli haberi aşağıda bulabilirsiniz- markayı modaseverler için daha da çekici kıldı. (Biliyorsunuz, Carrie'ye hayat veren oyuncu Sarah Jessica Parker yakında kendi ayakkabı markasını çıkartıyor!)





Gelelim Manolo'nun en yeni modellerine: Sivri burun stiletto'lara eklediği taşlı tokalı modelleri ve bağcık detayarıyla klasik modeller yine başroldeydi. Bunlara ek olarak çarığı andıran yere sıfır modeler ve renkleriyle dikkat çeken babetlere de yer veren tasarımcı yürümekte zorlananları da düşünmüş, topuksuz seçenekler sunmuş. Fazla söze gerek yok. Kış için de olsa seksi ve feminen modellerden vazgeçmeyen Manolo Blahnik'in en yeni modellerini incelemek için defile galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.