LVMH’NİN YENİ GÖZDESİ

LVMH'NİN YENİ GÖZDESİ

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 27 Şubat 2014
LVMH’NİN YENİ GÖZDESİ






Lüks moda markalarını çatısı altında toplayan moda devi LVMH'nin son gözdesi Marco De Vincenzo oldu! Söylentilere göre ünlü moda holdingi markanın ‘hatırı sayılır' bir hissesini satın almış ve geleceğini bir nevi garanti altına almış durumda!





İlk koleksiyonunu 2009 yılında Milan Moda Haftası'nda tanıtan Marco De Vincenzo şehirli spor şık tarzıyla dikkat çeken markalardan. Markaya adını da veren tasarımcı De Vincenzo aynı zamanda Fendi'ye danışmanlık da veriyor ve markanın aksesuar koleksiyonunu oluşturmasına katkıda bulunuyor.





Kulislere göre, markanın LVMH çatısı altına alınmasına, aynı zamanda LVMH Genç Tasarımcılar Moda Ödülü'nün de fikir annesi olan Bernard Arnault'un kızı Delphine öncülük etmiş durumda.





Daha önce finansal destek projesi içine alınan markalar arasındaysa Nicholas Kirkwood, JW Anderson, Christopher Kane ve Maxime Simoens gibi isimler var.





Son söz? Bugüne kadar doğru seçimler yapan LVMH'nin bir bildiği olduğu kesin. Galerimizden markanın Milan'da tanıttığı 2014-15 Sonbahar/Kış koleksiyonunu inceleyip, siz de fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.