GÜNLERDEN LADY GAGA!

Lady Gaga konseri öncesinde, çılgın sahne kostümlerine göz atıyoruz!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 16 Eylül 2014
GÜNLERDEN LADY GAGA!
Tahmin ediyoruz: Türkiye'ye geleceğini duyduğunuzdan beri siz de bizim gibi geri sayıyorsunuz! Kimden mi bahsediyoruz? Bu akşam İTÜ Maslak sahnesinde olacak ve muhtemelen İstanbul trafiğini kilitleyecek ama buna rağmen bizim asla kızmayacağımız kişiden: Lady Gaga'dan! Bad Romance, Just Dance, Poker Face, Alejandro ve dahası... Bol bol dinlediğimiz bu şarkıları, onlara eşlik eden bir sahne şovuyla canlı canlı dinleme şansımız olacak bu akşam!


Bu zamana kadar beş Grammy ödülü alan ve düzenli olarak Forbes'un en çok kazananlar listesinde yer alan Lady Gaga'nın bu akşamki performansı kadar ne giyeceği de merak konusu. Tamam, bu bir turne olduğu ve Dubai ve Tel Aviv'den sonra ülkemize geleceği için ne giyeceğini tahmin ediyoruz. Ama işin içinde Lady Gaga varsa, her zaman şaşırmaya hazırız!  


Kapıların 17:00'de açılacağı konser öncesi kendimizi motive etmek ve olası çılgınlıklara hazır hissetmek için, Gaga'nın en dikkat çeken sahne kostümlerini galerimizde topladık. Konser zamanına kadar incelemeye ne dersiniz?

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.