MOR SAÇLI NICOLE

Fit anne Nicole Richie'nin favorimiz olan look'larını sizin için derledik.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 03 Mayıs 2014
MOR SAÇLI NICOLE
Kendi adıyla anılan bir diet programı olan, çocuk sahibi olmasına rağmen sıfır beden olmasıyla tüm ‘şimşekleri' üzerine çeken bir ünlü Nicole Richie.





Richie'ye sadece ünlü diyoruz çünkü o, şarkıcı, model, oyuncu gibi bir titri olmamasına rağmen doğduğu andan itibaren kamera önünde olan isimlerden biri; adından da tahmin edebileceğiniz gibi efsane müzisyen Lionel Richie'nin kızı. Vaftiz babasının da Micheal Jackson olduğunu söylersek ‘neden ünlü ki?' diye sormanıza gerek kalmayacağını sanıyoruz.


BFF'si (Best Friend Forever-Ebediyen en iyi arkadaşım) Paris Hilton'la birlikte rol aldığı ‘The Simple Life' dizisinde normal bir hayat sürebileceğini göstermeye çalışan, bir gün inek sağan, bir gün garsonlk yapan ikili bunu pek beceremeseler de daha ünlü olmayı ve ceplerini doldurmayı başardılar.





Şarkıcı Joel Madden'la olan birlikteliğinden 6 yaşında bir çocuğu olan Richie, stiliyle her zaman dikkatleri üzerine çekse de son günlerde mora boyattığı saçlarıyla gündemde. Şimdi tarzını beğendiğimiz 'b-fit' ve genç annenin favori look'larından derlediğimiz galerimize göz atalım mı? 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.