2015 YAZ GÜZELLİK TRENDLERİ

Defilelerin arkalarına sızdık ve sizler için güzellik ipuçlarını sıraladık.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 16 Eylül 2014
2015 YAZ GÜZELLİK TRENDLERİ
New York moda haftası geçen hafta sonu görkemli bir kapanışla bizlere veda etti. Biz ELLE olarak sizler için an be an tüm defileleri takip ettik ve tabii ki sitemize ekledik. Ama işin en eğlenceli kısmı olan defile arkasını da gözden kaçırmadık. Modeller en önemli şovlara hazırlanırken biz de gelecek senenin makyaj trendlerine de göz attık.














Sahte güneş öpücüğü


Doğal ve bronz bir cildin ilk anahtarı kesinlikle doğru allık seçiminden geçiyor. Sephora makyaj sanatçısı Benjamin Puckey bu görünüm için gerekli olan ilk adımın kesinlikle gül renkli bir allık olduğunu anlatıyor. Özellikle mimik yaparken yanaklarınızın yüksek yerlerine bu allığı sürmek sizi güneşten yanmış gibi bronz gösterebilir.





Dumanlı göz makyajı


Diane Kendal Lâncome'un makyaj artistlerinden. 2015 Jason Wu şovunun makyajlarını yapan Kendal dumanlı göz makyajının şifrelerini bize veriyor. Onun yaptığı makyajların bu kadar güzel olmasını sağlayan ise baz olarak kullandığı nemlendirici. Makyaja başlamadan önce göz kapaklarınıza süreceğiniz bakım kreminiz sürdüğünüz göz kaleminin daha çabuk dağılmasını sağlıyor. Böylece siz de çok daha dumanlı bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.





Dokulu saç


Rag & Bone kulislerinde gezinirken muhteşem saçlı modelleri görmemek imkansız. Bunun en önemli sebebi saç artistlerinden Paul Hanlon'un kuliste olması. Bizlere yapılı olup doğal duran saç için (biliyoruz bu biraz zor ama imkansız değil! ) ipuçları veriyor. En önemli kural parmaklarınızı kullanmak. Saçlarınız maşadan yeni çıktı dumanı üstünde tütüyor olabilir ama ilk kural yaptığınız dalgaları bozmak. Sonrası ise sadece biraz kuru şampuana kalıyor. Ve işte siz de doğal duran dalgalara kavuştunuz bile!





Naturel tırnaklar


Bu sezon her yerde görmeye alışık olduğumuz tek trend var o da doğallık. Tırnaklara da sıçrayan bu trendde en önemli olay doğru tonu bulabilmek. Kendi ten renginize göre seçeceğiniz oje ile siz de çok daha temiz görünümlü tırnaklara sahip olabilirsiniz.





EMEL OKŞAR

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.