Amerikalı dermatologlar haftada en az bir ya da iki kez yenen balığın kırışıklıklarda etkili olduğunu belirtiyor. Somon, uskumru, ton balığı, kalkan, sardalya ve ringa balığında değerli omega 3 yağ asitlerinin bulunduğunu ve bunu da ihtiyacı olmasına rağmen vücudun kendi kendine üretmesinin mümkün olmadığını belirtiyorlar. Omega 3 yağ asitleri hücrelerdeki enflamatuvar sürecini durduruyor, hücre zarını güçlendiriyor ve yaşlanmayı yavaşlatıyor...
Kırışıklıklara son
Balık gençleştiriyor
ELLE ONLINE 16 Ağustos 2012Amerikalı dermatologlar haftada en az bir ya da iki kez yenen balığın kırışıklıklarda etkili olduğunu belirtiyor. Somon, uskumru, ton balığı, kalkan, sardalya ve ringa balığında değerli omega 3 yağ asitlerinin bulunduğunu ve bunu da ihtiyacı olmasına rağmen vücudun kendi kendine üretmesinin mümkün olmadığını belirtiyorlar. Omega 3 yağ asitleri hücrelerdeki enflamatuvar sürecini durduruyor, hücre zarını güçlendiriyor ve yaşlanmayı yavaşlatıyor...
SON HABERLER