Sevil Dolmacı Art Gallery, Bodrum’un en güzel koylarından Demirbükü’nde konumlanan Mesa Bodrum’da, Naru Restoran içerisindeki galeri mekânı ve Bodrum MESA sahili boyunca yer alan açık hava heykel parkından oluşan kapsamlı bir sergi ile haziran ayından itibaren sanatseverler ile buluşuyor. Alice Harikalar Diyarı isimli sergi 1 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Mesa Bodrum’a özel olarak büyük ölçekli heykeller üreten heykeltıraş Ozan Oganer, geleneksel bir obje olan dantel oyasını eğlenceli figüratif heykellere dönüştürüyor. Bahadır Çolak, Kadriye İnal, Yasin Uysallar ve Gözde Can Köroğlu’nun söz konusu özel açık hava heykel parkı için ürettikleri heykellerinde Alice Harikalar Diyarı konseptini ele aldılar.
Sevil Dolmacı Art Gallery, İstanbul’da, Villa İpranosyan ve Nişantaşı’ndaki St. Regis galeri mekanlarına ek olarak, yaz ayları boyunca sanatseverleri Bodrum Mesa’da on beş günlük pop-up sergilerle sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.