RIHANNA'DAN GENÇLİK NASİHATİ

“Uyku!”

Alya Barutoğlu ALYA BARUTOĞLU 17 Eylül 2018
RIHANNA'DAN GENÇLİK NASİHATİ Getty Images

Son dönemlerde müzik, oyunculuk ve FENTY markası ile meşgul olan Rihanna her zamankinden bile yoğun. Uyumaya zaman bulamayan Rihanna, geçtiğimiz günlerde Clara Lionel Kurumuna bağış yapmak için düzenlenen Diamond Ball’un dördüncüsünü gerçekleştirdi. 

Kırmızı halıda kendine yöneltilen “Genç Rihanna’ya vereceğiniz tavsiye ne olurdu,” sorusuna net bir cevap veren ünlü şarkıcı “uyku” dedi! Otuzlu yaşlara gelince uyumaya zamanın olmadığını söyleyen Rihanna, gençlere uyumalarını tavsiye etti. 

Ünlü şarkıcı, ajandasının oldukça yoğun olmasına rağmen, yaptığı işi çok sevdiği için başka türlüsünü istemediğini belirtti. Boş kaldığında sıkıldığını ekleyen Rihanna, kendisini meşgul etmeyi sevdiğini söylüyor. 

New York Moda Haftasını Savage x Fenty şovu ile tamamladıktan sonra Diamond Ball’u organize eden ünlü şarkıcı aynı zamanda Fenty Beauty’nin 1. senesini kutluyor. Rihanna’nın gerçekten de uyumaya vakti yok!


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Haziran 2026 Sayısı Çıktı!

Güçlü görünme ihtiyacının ötesinde, sadece olduğu haliyle kendini sevmeyi öğrenmiş ve her yeni deneyimle dönüşürken daha derin bir parçasına yaklaşan oyuncu Pınar Deniz, ELLE Türkiye Haziran sayısı kapağıyla karşınızda.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.