SAVAGE X FENTY SHOW VOL. 3 HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY

Rihanna'nın üçüncü Savage x Fenty edisyonuna hazır mısınız?

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 23 Eylül 2021
SAVAGE X FENTY SHOW VOL. 3 HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY Getty Images

Bu ay sadece moda haftaları, Emmy Ödülleri ve Met Gala için heyecanlanmadık… Rihanna her sene gerçekleştirdiği yeni Savage x Fenty şovunu da sundu. Dünyanın en başarılı modellerini ve performans sanatçılarını bir araya getiren Rihanna, ‘Savage x Fenty Show Vol. 3’ adlı defilesi ile Amazon Prime Video’ya geri dönüyor. 2019 ve daha sonra 2020’deki efsanevi şovlarından sonra, Rihanna’dan beklentimizin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. 

SAVAGE X FENTY SHOW VOL. 3 NE ZAMAN?

Rihanna’nın yeni Savage x Fenty şovu 23 Eylül’de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. Videonun yayınlanması ile eş zamanlı olarak Savage x Fenty’nin yeni koleksiyonu Amazon Fashion Store’da satılacak. 


SAVAGE X FENTY SHOW VOL. 3’TE KİMLER VAR?

Markanın 21 Eylül’de yayınladığı teaser videosuna göre Rihanna’nın yeni Savage x Fenty defilesi bir yıldız şöleni olacak. Kısa teaser videoda Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Precious Lee, Vanessa Hudgens ve Normani gibi isimleri seksi ve cesur iç giyim tasarımları ile gördük. Klipte yer alan tüm isimler; Adriana Lima, Alek Wek, Behati Prinsloo, Gottmik, Irina Shayk, Jeremy Pope, Joan Smalls, Jojo T. Gibbs, Leiomy, Lola Leon, Mena Massoud, Nyjah Huston, Sabrina Carpenter, Soo Joo Park, The Symone, Thuso Mbedu ve Troye Sivan. Şovda performans yapan isimler ise Naz, Daddy Yankee, Bia, Jazmine Sullivan, Ricky Martin ve Jade Nova.


Başrolde ve dört gözle beklediğimiz Rihanna’yı saymamıza gerek yok diye düşünüyoruz!

SAVAGE X FENTY SHOW VOL. 3’TE NELER OLACAK?

Rihanna’nın Ağustos ayının sonunda Instagram’dan paylaştığı teaser videoya göre, Rihanna birçok çekici ve eksantrik iç giyim tasarımlarını sergileyecek. Şovun canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmese de 2021 defilesinin de 2019 ve 2020 gibi önceden çekildiği tahmin ediliyor. 



Savage x Fenty Show Vol.3 defilesini “Modeller, oyuncular, performans sanatçıları ve daha fazlası ile Savage x Fenty’nin en yeni stilleri sunulacak” diyerek tanıtan Amazon, “Yıldız dolu şov görsel olarak inanılmaz ve efsanevi bir etkinlik olarak müzik dünyasının en önemli isimlerinden özel performanslar ile çıtayı yeniden yükseltiyor” diye ekledi. 


Gigi Hadid, Precious Lee, Behati Prinsloo, Alek Wek, Vanessa Hudgens, Joan Smalls ve Emily Ratajkowski’nin dansçılar ile birlikte dans ettiklerini gördüğümüz teaser videosunda tüm ısımlar ışıklar ile dolu bir odada görülüyor. 


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.