Couture moda haftasında yok

Givenchy'nin şaşırtan kararı

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 21 Aralık 2012
Couture moda haftasında yok
Moda haftası programlarının belirlendiği şu günlerde Givenchy cephesinden yeni bir haber var. Marka, haute couture koleksiyonlarına ara verdiğini ve Ocak ayında Paris'te yapılacak couture moda haftasında yer almayacağını açıkladı.








Bu aranın süresi henüz belli olmazken, Givenchy kreatif direktörü Ricardı Tisci'nin büyük kırmızı halı etkinlikleri için özel tasarım yapabileceği söyleniyor. 2010 yılında couture defilelerini durdurma kararı alan marka, bu koleksiyonları farklı sunumlar halinde tanıtıyordu. 


Hazır giyime ağırlık veren Givenchy'nin couture koleksiyonlarını durdurmasının sebebi henüz bilinmiyor. Givenchy'nin haute couture koleksiyonlarından seçtiğimiz parçaları foto galeride görebilirsiniz.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Işık saçan genç bir kadın: Hafsanur Sancaktutan

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.