ELLE EDİTÖRLERİ NE YAPIYOR?

Geçen hafta başladığımız takibimiz sürüyor: Editörlerimiz bu hafta nerdeler?

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 22 Ocak 2014
ELLE EDİTÖRLERİ NE YAPIYOR?
Işın Görmüş – Yayın Direktörü


Dünyanın en güçlü 50 kadınından biri olarak gösterilen Sherly Sandberg, Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde ve Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda yürütülen CEO Club Özel toplantısının konuğu olarak İstanbul'da. Yayın Direktörümüz Işın Görmüş de dinleyiciler arasında! “Kadının Yeni Manifestosu” olarak nitelenen “Lean In” adlı kitabın yazarı buraya geldiyse onu sadece dinlemek ELLE ekibi için hiçbir zaman yeterli olmaz. Bu yüzden yarın, aklımıza takılan tüm soruların cevabını aramak ve özel bir çekim gerçekleştirmek için yine Sandberg'le birlikte olacağız.





Melis Ağazat – Moda Direktörü


Moda Direktörümüz bu hafta kendisi objektiflerin önüne geçiyor! Styling'inde imzası olan birçok moda çekimi olmasına rağmen iş kendi fotoğrafının çekilmesine gelince tatlı bir heyecanla set'e yetişmeye çalışıyor.





~ Sıla Güven - Moda Haberleri Editörü


Sıla'nın konularını henüz okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz diyebilirim. Onun da yoğunluğu devam ediyor, bana bu haftasını soldaki görsel ve aşağıdaki yazıyla anlatıyor:


‘Ofiste hayat hafif telaşlı, yer yer sakin... Bu aralar en büyük heyecanım Oscar töreni. Tüm filmler listemde! #jenniferlawrencerules #thewolfofwallstreetrocks! #hergünbirfilm





Esra Özübek – Güzellik Editörü


Dergi bitiyor ama Güzellik editörümüz Esra full tempo çalışmaya devam ediyor. Oriflame'in makyaj sponsoru olduğu Stockholm Fashion Week'i izlemek için haftaya Stockholm'e gidiyor ve bu hafta da onun toplantılarıyla meşgul. (Oradan en dikkat çekici fotoğraflar için Instagram hesabımızı takipte kalın: ELLE Turkiye) Bu kadar değil: Perşembe günü de Tuba Ünsal katılımıyla gerçekleşecek ELLE Beauty Talks var... Onun detaylarını web sitemizde ayrıca bulacaksınız.~ Suzan Yurdacan – Konular Editörü


Derginin baskıya girmesine çok çok az kaldı. Herkeste –dergimizin 15.yılı olsa da- ilk günkü heyecan devam ediyor. Suzan'sa ELLE kızı olarak en stresli anında bile bakımlı olmayı sürdürenlerden. Röportaj kasetlerini çözerken ona Chanel 667 Bel-Argus mavisi ojesi eşlik ediyor! (Fotoğrafı solda görebilirsiniz.)





Selin Miloşyan – Güncel Haberler Editörü


Selin'in tüm röportajları nihayet bitti. Ama işin büyük kısmı şimdi başlıyor! Sırada geçen hafta çekilen 'süper kadınlar' konusu ve diğer konuların fotoğraflarının seçilmesi ve yazılarının kısaltılması var.





Yasemin Dizdar – Alışveriş Editörü


Kanyon'un ‘Bu Sezon Kısa Moda' adlı kısa film yarışması bu yıl dergimiz işbirliğiyle yapılıyor. Yasemin de Şubat'ta galası yapılacak üç filmin styling'ine destek veren editörlerimizden olarak bu hafta mekan keşfi ve styling toplantıları için koşturacak.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Temmuz-Ağustos Sayısı

ELLE Temmuz-Ağustos Sayısı

ELLE Temmuz-Ağustos sayısı 80 sayfalık ELLE Style Awards 2024 eki ile birlikte çıktı!

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.