MÜZİK RUHUN GIDASIDIR

En yenilerle haftaya başlayalım

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 16 Eylül 2013
MÜZİK RUHUN GIDASIDIR






Elton John'dan Taylor Swift'e kadar yeni single ve düet haberleri bu hafta da ard arda geldi. Üstelik yine rekorların kırıldığı bir hafta oldu. Miley Cyrus'un izlenme rekorları kıran videosunun yanında Arctic Monkeys de başarısını perçinledi. Rock'n Coke'da izleme fırsatı bulduğumuz İngiliz rock grubu Arctik Monkeys, senenin en hızlı satan albümü almasının yanı sıra İngiltere'de beşinci kez bir numaraya kadar çıktı.





Bir diğer iyi haber de The Wanted hayranları için geliyor. Uzun süredir beklenen albümleri “Word Of Mouth”tan 5. Single'ları “Show Me Love” yayınlandı. Ayrıca albümleri hakkında açıklamalarda bulundukları eğlenceli bir videoyu da sevenleriyle paylaştılar. 





~





Miley Cyrus, yayınladığı son videosu “Wrecking Ball” ile izlenme rekorları kırıyor.24 saat içerisinde tam 19.3 milyon kez tıklanan video ile umduğundan da fazla ses getirdi. “ Bangerz” ismini verdiği albümünde yer alacak parçaların isimlerini de açıklayana Cyrus, gelen bütün negatif tepkilere rağmen kariyerinde hızlı adımlarla ilerliyor.


1. Adore You


2. We Can't Stop


3. SMS (Bangerz) feat. Britney Spears


4. 4×4 feat. Nelly


5. My Darlin' feat. Future


6. Wrecking Ball


7. Love, Money, Party feat. Big Sean


8. Get it Right


9. Drive


10. FU feat. French Montana


11. Do My Thang


12. Maybe You're Right


13. Someone Else ~





Efsanevi bir isim Leonard Cohen'in ilk müzik yıllarından bu güne tüm stüdyo albümleri bir araya getirildi. Özel bir Boxset ile müzik severlerle buluşan çalışmayı mutlaka arşivinizde bulundurmalısınız.





Dün ülkemizde verdikleri konser öncesi “The Hives” 5. Stüdyo albümünü “Lex Hives”ı iTunes üzerinden yayınladı.





Taylor Swift de yepyeni bir düetle gündemde. Jennifer Lopez'le birlikte bir şarkı üzerinde çalıştığı ve de parçanın en erken önümüzdeki sene yayınlanması beklenen J-Lo'nun 8. stüdyo albümünde yer alacağı tahmin ediliyor.~Britney Spears de bir diğer albüm hazırlığı içerisinde olan isim. "Work Bitch" ismini verdiği yeni single'ı hafta sonu bir şekilde internete sızdırıldı. Ayrıca Miley Cyrus ile düet yaptığı bilinen Speras'ın albümünde "SMS (Bangerz)" isimli bir şarkı da yer alıyor ki Cyrus'un albümünde de parçaya ulaşmak mümkün. Ama önce bugün öğleden sonra tamamı yayınlanacak olan "Work Bitch"in bir bölümüne göz atalım. 





~





Müzik dünyasının dev isimlerinden Elton John da 'The Diving Board' ismini verdiği 31. albümünün çalışmalarına devam ediyor. Albüme ismini veren parçayı ise Lindsay Lohan'dan ilham alarak yazdığını açıklaması dikkat çekti.





Elbette sanatçıların tamamı bir şeylerden ilham alıyorlar. Bazen kötü örneklerden bazen de eski aşklarından. The Jonas Brothers üyelerinden Nick için de bu geçerli. “Rita” isimli bir kadından bahsettiği şarkısında geçmişte birlikte olduğu Rita Ora'dan ilham aldığı ise kesin. Tam bir ayrılık şarkısı olan “What Do I Mean To You”yu kapalı bir havada yazmış. bazen kötü havanın onun yaratıcılığı pozitif yönde etkilediğini vurgulamadan yapamıyor.  






SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.